Προς το περιεχόμενο

berisman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από berisman

  1. εγω το θελω αυτο να το κανω μονο στο tone του midle πρεπει να βαλω καποιο πυκνωτη ?
  2. Για χαρα και παλι.Ηθελα να ρωτησω το εξης ,σε μια στρατοκαστερ οταν κλεινω το tone ο ηχος γινετε ποιο μπασος αλλα ταυτοχρονα ειναι σα λασπομενος .δηλαδη αν κλεισω το tone απο την κιθαρα ο ηχος ειναι μπασος αλλα οχι καλος σε σχεση με το αν κλεισω απο τον amp το treble .υπαρχει κατι που μπορω να κανω στο tone της κιθαρας ωστε να εχω το ιδιο αποτελεσμα με τον amp ?
  3. αλλη μια αφελης ερωτηση ,αφου το tone και to volume οταν ειναι ανοιγμενα η τιμη τους ειναι 0 , δηλαδη ειτε ενα 250 ειτε ενα 500 αμα ειναι ανοιγμενα εχουν τιμη 0 ,πως και επιρεαζουν τον ηχο και τα 250αρια δεν ακουγονται καλα με τους humbuckers?
  4. καταλαβαινω αλλα εδω που ειμαι ειναι λιγο δυσκολο να βρω αμεσα δευτερο 500 ποτ .υπαρχει κανενα σχεδιο για μονο στη bridge θεση και διπλο στη neck σαν του αλμπερτ κολινς δηλαδη στο νετ γιατι δε βλεπω σε κανενα site ?
  5. με ενα κανω δουλεια ? ::)και κατι ακομα γιατι ακουγετε τοσο χαλια με 250 ποτ η κιθαρα ?
  6. Καταρχήν χαιρετώ τα μέλη του νοιζ . έχω το εξής πρόβλημα , έχω μια τελε (παρτκαστερ )οπού της έχω βάλει ένα παφ 57 (η 59 δεν θυμάμαι είναι πάντως διπλός που έχει 2 καλωδιακά όχι 4 )στη neck θέση .τι ποτ πρέπει να βάλω για να είναι καλός ο ήχος συνδυαστικά με τον bridge που είναι κλασικός μονός ? έψαξα για κανένα σχέδιο αλλά δε βρήκα στο νετ .επίσης έχω αυτή τη στιγμή 2 250 ποτ επάνω στη κιθάρα ,πρέπει να αλλάξω κάποιο με 500 και ποιο ? αν υπάρχει κανένα σχέδιο με τέτοια συνδεσμολογία ευπρόσδεκτο .τέλος αυτή τι στιγμή έχω 1 ποτ 500 μπορώ μόνο με αυτό να κάνω δουλειά ?(να αλλάξω δηλαδή μόνο το ένα από τα δυο 250 )
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου