Προς το περιεχόμενο

bathory1980

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bathory1980

0

Φήμη

  1. ναι. πηρα εναν laney combo 300αρη με 15αρη ηχειο απο τον νακα.400 ευρω. ειναι καλη η τιμη οσο το εψαξα.
  2. γεια σας. ως αρχαριος μπασσιστας θα ηθελα να μαθω τα ειδη των πεταλιων για μπασσο και σε τι χρησιμευει το καθενα και τον ηχο που βγαζει. μηπως ξερεται κανενα site στα ελληνικα που να μπορω να τα διαβασω ολα αυτα;;; ευχαριστω εκ των πρωτερων.
  3. http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_bl115.htm http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_bl115.htm http://www.thomann.de/gr/ashdown_t15250s.htm ποιον απο τους τρεις;;; το ταβανι ειναι 300 ευρω. ο ενισχυτης προοριζεται για προβαδικο για stoner-doom rock μπαντα. ο ενισχυτης κιθαρας θα ειναι 15watt λαμπα orange. ευχαριστω εκ των πρωτερων.
  4. http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_phoenix_204.htm http://www.espguitars.com/basses/ltd-standard-deluxe/phoenix-204.html σε σχέση με την τιμη του βεβαια.
  5. το blacktop υπερισχυει μεχρι στιγμης και το jaguar λογω τιμης. για ενισχυτη και εγω καταληγω σε κεφαληη καμπινα. απλα δεν εχουμε βρει χωρο για προβαδικο ακομη δυστηχως.δυσκολα τα πραγματα.
  6. η τον σετ κεφαλη καμπινα gallien krugger θα παρω η εναν ampeg 300αρη combo που εχω βρει 500ευρω απο thomann.
  7. http://www.thomann.de/gr/fender_standard_precision_bass_aw2011.htm http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_jaguar_bass_blk.htm http://www.thomann.de/gr/fender_blacktop_precision_bass_blk.htm http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_tele_bass_bb.htm ειναι και τα 4 εντος budget και προοριζονται για stoner/doom ηχο. σας ευχαριστω εκ των προτερων
  8. επειδη ενδιαφερομουν και εγω για αυτο το μπασσο πηρα τηλεφωνο και το δινουν 860ευρω τελικα. αλλα κανει 2 μηνες να ερθει.
  9. ευχαριστω ολους. funky bassman δεν γινοταν να με βοηθησεις περισσοτερο.
  10. για αυτο τι γνωμμη εχεται;;; http://www.thomann.de/gr/ampeg_ba300115.htm
  11. σε ευχαριστω πολυ. δεν με ενδιαφερει το σχημα τοσο. ψαχνω για 4χορδο.
  12. ισως εχεις δικιο. ας πουμε τοτε 1200 ευρω και για τα δυο.μπασσο - ενισχυτη.
  13. ξεχασα να σας πω οτι τα watt του ενισχυτη θα ηθελα να ειναι πανω απο 100watt λογω του οτι προοριζεται για το προβαδικο του συγκροτηματος.
  14. γεια σας. θα ηθελα την βοηθεια σας για την αγορα ενος μπασου και ενος ενισχυτη. το budget μου ειναι max 800 ευρω για το μπασο και max 300 ευρω για τον ενισχυτη.στο περιπου. η μουσικη που παιζουμε ειναι stoner, doom. σας ευχαριστω εκ των προταιρων.
  15. θα ηθελα τη βοηθεια σας οσον αφορα την επιλογη ενος απο τους τρεις ενισχυτες. http://www.thomann.de/gr/peavey_backstage.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hb20g.htm http://www.thomann.de/gr/roland_cube15x.htm τα χρηματα που εχω ειναι περιπου σε 60-70 ευρω. η κιθαρα που θα παιζει θα ειναι μια http://www.thomann.de/gr/epiphone_explorer_gt.htm σας ευχαριστω εκ των προταιρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου