Προς το περιεχόμενο

eloy13

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή eloy13

0

Φήμη

  1. Γεια σου φιλε hampis. Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν νομιζω να ειναι θεμα φωτεινοτητας καθως το προβλημα δεν ειναι σε ολη την οθονη αλλα σε καποιες καθετες γραμμες αριστερα και στο κεντρο της οθονης οι οποιες οσο μενει ανοιχτο το brain γινονται ολο και πιο φυσιολογικες. Ομως δεν επανερχονται τελειως. Και αναφορικα με την μεταχειριση δεν εννοουσα μονο τον εγκεφαλο αλλα και τα pads τα οποια εχουν και αυτα σημαδια "κοπωσης"... Οσο για το brain του TD 9 ενδιαφερομαι σε πρωτη φαση για ανταλλαγη. Ευχαριστω παντως.
  2. Γεια χαρα σε ολους! Εχω τον εξης προβληματισμο και θα ηθελα οσοι ειστε γνωστες του θεματος να με βοηθησετε (γρηγορα γιατι με πιεζει ο χρονος και το χρημα!). :P Ειμαι κατοχος ενος Roland TD 9 χωρις mesh heads (εκτος απο το ταμπουρο) και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα σετ Roland TD 20 μεταχειρισμενο, υπαρχουν ομως δυο προβληματακια που με κολλανε. Το πρωτο ειναι οτι ο εγκεφαλος του εν λογω σετ δειχνει στην οθονη αχνα ειδικα οταν ανοιγει -μετα καπως διορθωνεται αλλα για κανα εικοσαλεπτο που τον παρακολουθουσα δεν ειχε επανελθει τελειως. Εδω να συμπληρωσω οτι δεν υπαρχει προβλημα ορατητας της οθονης. Φαινονται ολα, αλλα πιο θολα. Εχετε υποψη σας τετοιο προβλημα σε αλλα td 20 modules? Αν ναι ειναι σοβαρο ή απλα μπορω να το αγνοησω? Επισκευαζεται και αν ναι, ξερετε κοστος? Το δευτερο ειναι οτι το σετ ειναι εμφανως μεταχειρισμενο κι απο οτι μου ειπε το παιδι που το εχει, επαιζε live σε μαγαζι για ενα χρονο περιπου. Δεν ειναι κακομεταχειρισμενο απλα εχει τα σημαδια του live πανω του! Οσοι ειστε γνωστες απο Roland νομιζω με καταλαβαινετε. Δεν ξερω λοιπον κατα ποσο θα αντεξει -ενα σετ που επαιζε live σε μαγαζι 4-5 ωρες καθημερινα- στον χρονο. Αν εχετε καποια εμπειρια σχετικα με τα δυο θεματα θα με βοηθουσατε παρα πολυ καθως ειναι μια αγορα οπως καταλαβαινετε που την κανει κανεις μια φορα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον πολυτιμο χρονο σας!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου