Προς το περιεχόμενο

Jiomy_Keys

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Jiomy_Keys

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ..... Μαλλον εχω δουλεια να κανω (οχι πως πριν δεν ειχα αλλα τελοσπαντων) :P
  2. Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ για αυτα που μου ειπες αν και καποια τα ηξερα ηδη.....ειδικα αυτο με το user programs ποτε δεν το ειχα καταλαβει και για αυτο σε ευχαριστω πολυ...... τωρα εχεις κατι να μου προτεινεις να δω στο περιπου. Εγω θα δοκιμασω οσα synthesizer και αρμονια μπορω αλλα πρεπει να εχω καποια στο μυαλο μου, καποια τα οποια θα ειναι στα πλαισια των τιμων που ζηταω και να με εξυπερετησουν απολυτα..... Ξερω πως την επιλογη θα την παρω εγω και εννοειται πως θα κανω τεστ ντραιβ 2-3 φορες πριν αποφασισω να παρω το οργανο και θα το τεσταρω αναλογα με τις δικες μου αναγκες απλα κατατοπισε με λιγο σε αυτο το θεμα , προτεινε μου καποιο...... οι παραπανω ασ πουμε μου συνεστησαν να παρω το korg m50 η m3..... Θα εκτιμουσα αφανταστα να βοηθουσες λιγο ακομα γιατι απο οτι βλεπω δεν εισαι καινουργιος και καποια πειρα θα την εχεις.....σε ευχαριστω και παλι ...... :)
  3. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια .....παντως απο οτι ειδα....μαλλον πρεπει για την ωρα να μην παω σε κατι τοσο καλο....μιας και αυτο που νομιζω πως θελω ειναι ισως πολυ πιο απλο απο τα απιστευτα πολλα πραγματα που μπορω να κανωμε ενα Korg M3 h Korg M50 ...Για την ωρα χρησιμοποιω πολυ τα strings στο δικο μου(που οπως μου εχουν πει ειναι παρα πολυ καλα σε σχεση με την ποιοτητα του αρμονιου μου) και το πιανο (επισης καλο) μιας και τα lead ειναι επειικως για τον που...ο. Επισης εχω ενα τεραστιο μειονεκτημα με τo συγκεκριμενo keyboard ....δεν εχω pitch bend....το οποιο χρειαζομαι επειγοντος για πολλους και διαφορους λογους με κυριοτερο το solo. Ακομα δεν εχω πενταλ για να αλλαζω ηχους (απιστευτο ε? ) ουτε καποιο κουμπι που να τους περναω και οταν το παταω να φορτωνει τον ηχο που θελω.....Φανταστειτε με λοιπον να θελω να αλλαξω απο strings σε πιανο και να παταω 800 κουμπακια.....Οποτε αυτα θελω σιγουρα να τα εχει το καινουργιο οργανο... Τωρα αυτο που επισης φοβαμαι ειναι να μην χαθω σε αυτο το χαος, γιατι περι τινος προκειται , λειτουργειων που εχουν τα 2 Korg που προανεφερα. Εχετε κατι να μου προτεινετε που να μου καλυπτει τις αναγκες και να με παει ενα βημα , οχι παραπανω, πιο βαθεια στον κοσμο των Keyboards? ::)
  4. Τι εννοεις λεγοντας λιγες συνδεσεις, και ελειψη sampling? ??? (ξερω ειμαι ολιγον τι ασχετος :P )
  5. WOW απιστευτα πραγματα κανει το γαμιδι.....προκειται για πολυ καψιμο το οργανο ;) ....ευχαριστω παιδια ευχαριστω πολυ......επειδη ομως αποφαση δεν θελω να παρω τοσο ευκολα....γιατι οπως και να το κανουμε ειναι αρκετα τα λεφτα......μπορειτε να μου πειτε καποια αρνητικα του συγκεκριμενου? καποια πραγματα που θα επρεπε να εχει και επισης να μου πειτε γιατι ειναι τοσο φθηνο σε σχεση με αυτα που κανει? ;ρ α και επισης τι ειναι το sampler και το karma? ??? .....ρωταω πολλα? ::)
  6. Γεια σας φιλοι αναγνωστες του σαιτ καθως και φιλοδοξοι keyboardιστες..... Ονομαζομαι Δημητρης ,και ειμαι 17.... προσφατα εφυγα απο το παλιο μου γκρουπακι που παιζαμε ροκακια....και εφτιαξα ενα με εναν φιλο μου (καταπληκτικο κιθαριστα) στο οποιο παιζουμε τη μουσικη που λατρευουμε και αυτη δεν ειναι αλλη απο την πολυαγαπημενη μας ΜΕΤΑΛ.....συγκεκριμενα παιζουμε συμφωνικο -prog metal με στοιχεια απο thrash......ειμαστε σχεδον ολοκληρωμενοι ,καθως μας λειπει μονο ο τραγουδιστης.....Τωρα στο θεμα μας.....τα πληκτρα που χρησιμοποιω ειναι τα Roland EM-GR1 τα οποια τα ειχα παρει πριν 6-7 χρονια(λεγοντας τα ειχα παρει εννοω οι γονεις μου) χωρις να εχω καποια γνωση.......αφου αυτα ειναι τα πληκτρα με τα οποια αρχισα να ασχολουμαι με τα πληκτροειδη.....στο οδειο εχω φτασει 3η μεση τωρα στο κλασσικο πιανο....και ειμαι σε ενα επιπεδο , πιστευω, που πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την αναβαθμιση μου ως keyboardιστα.....αυτη δεν ειναι αλλη απο την αγορα καινουργιων πληκτρων. Τωρα μην αρχισετε να με ρωτατε τι ακριβως ψαχνω κλπ κλπ... θα ηθελα καποιες διαφωτιστικες διευκρινησεις στο χωρο των πληκτρων καθως και τι θεωρειτε εσεις καλυτερο για να μπορεσω να ανταποκριθω στις αναγκες ενος μεταλ (Progressive -thrash - symphonic metal οπως ειπα και παραπανω) συγκροτηματος..... Οι οικονομικες μου δυνατοτητες κυμαινονται απο τα 800- 1000 ευρω.....στο κατω κατω αν ειναι και παραπανω ε θα κανω και καποιες θυσιες για να τα παρω τι να κανουμε ;ρ..... Αρκει οπως ειπα και παραπανω να με καλυπτει το οργανο ηχητικα και παικτικα..... Ευχαριστω ΘΕΡΜΑ οσους καταφεραν να διαβασουν το αρθρο μου και προκαταβολικα ευχαριστω οσους προκειται να μου απαντησουν.....θα το εκτιμουσα παρα πολυ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου