Προς το περιεχόμενο

Mr Verethron

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Mr Verethron

0

Φήμη

  1. marathon άκουσα το τραγούδι που μου είπες και θα ήταν ανόητος κάποιος αν έλεγε ότι δεν είναι αριστούργημα! Αμφιβάλω και αν οποιοσδήποτε λάτρης παντός είδους folk δεν συμμερίζεται το πόσο ωραίο συναίσθημα βγάζει ο άνθρωπος με μια κιθάρα! Σου προτείνω αφού σ'αρέσουν πιο ήρεμα πράγματα να ακούσεις και τον folkradio http://www.folkradio.co.uk/ που παίζει μόνο ακουστικά κομμάτια, ιρλανδικά, αγγλικά και γενικότερα βόρεια Μιας και αναφέρθηκαν και άλλα θα πω ότι το να είσαι ανοιχτός σε όλα τα είδη μουσικής μόνο κακό δεν θα κάνει... Συγκρούσεις τιτάνων που ζήσατε εσείς τότε είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι είναι ίδιας σημασίας με τις τωρινές. Όταν κλείνει κάποιος αυτιά του (επειδή και εμένα πριν χρόνια black και death τα ίδια μου ήταν) σε καλό δεν του βγαίνει σίγουρα. Και η οργή συναίσθημα είναι όπως και η γαλήνη και η χαρά και η μουσική πρέπει να εκφράζει όλα τα συναισθήματα και κανείς πρέπει να είναι ανοιχτός σε όλα τα συναισθήματα αν δεν θέλει να είναι ψυχικά ανάπηρος.
  2. Εκτιμώ και σέβομαι όλους τους παραπάνω που ανέφερες πέρα από τον Slash, όμως αυτό δεν αναιρεί ότι ο Jari Maenpaa (guitars/songwriter Wintersun) είναι τουλάχιστον αντίστοιχου επιπέδου κιθαρίστας ή τα Death αλλά και Jazz solo του Kai Hahto (drummer των Wintersun) είναι απίστευτης τεχνικής! Παρόλα αυτά προχωρούν την μουσική μπροστά ακούγωντας θαυμάζοντας αλλά διορθώνοντας τα σφάλματα ή ατέλειες των προηγούμενων που ανέφερες και βάζοντας δικές τους πινελιές και όχι θαυμάζοντας και αντιγράφοντας τους για μια σίγουρη επιτυχία! Θα σου συνιστούσα να ακούσεις το τραγούδι Death and the Healing που αναφέρθηκε πριν και άμα βαριέσαι να το ακούσεις όλο να παρατηρήσεις το solo από το 3:40 μέχρι το 5:50
  3. χαχα μα αυτό το EP είναι κοσμοιστορικό γεγονός! Πρώτα η δημιουργία του σύμπαντος Μετά η ύπαρξη ζωής Η πρώτη ηλεκτρική κιθάρα H δημιουργία των Blind Guardian Το πρώτο ΕP των Aeklypsis και στη συνέχεια το EP της μπάντας μου! Να αναμένετε καινούργιο topic!?!
  4. Χαχα! Η ιστορία επαναλαμβάνεται... :-\ Αυτή τη φορά να μπλοκάρουμε τα ποτάμια μας για να μην κατέβουν...
  5. Δεν αντιλέγω, άλλωστε κακό είναι? Από το να ακούω για το σύστημα που με πιέζει καθημερινά, προτιμώ να ακούω τη γνώμη κάποιου έστω και 5 deathάδων για τη ζωή και το θάνατο. Όπως και με το τραγούδι των wintersun που λέει πως ο χρόνος σκοτώνει και θεραπεύει μαζί (Death and the Healing) και μιλάει για ένα πουλί που έπεσε και χτύπησε και με το χρόνο τα φτερά του γιατρεύτηκαν και ξαναπέταξε και ταυτόχρονα σε ένα άλλο μέρος ένας λύκος γέρασε και πέθανε.
  6. Χωρίς να θέλω να σε ειρωνευτώ το τραγούδι είναι καθαρά χιουμοριστικό και μάλλον εμένα μου φάνηκε γιατί το Winter που το έκανα βίντεο έχει πολύ ωραίους στίχους που μιλούν για το ότι δεν μπορεί να υπάρξει άνοιξη αν δεν υπάρχει χειμώνας και δεν μπορεί να υπάρξει ζωή χωρίς θάνατο. Δηλαδή από ότι έχω καταλάβει, γιατί βάζουν και κάτι άσχετα μέσα για θρησκείες, έχει να κάνει με τα αντίθετα στον κόσμο γενικότερα.
  7. Εντάξει, VivaldiNew είμαι σίγουρος ότι σε όλα αυτά τα subgenres ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ υποστηρίζω ότι το Viking Metal πρέπει να έχει στίχους για Vikings ή όπως οι Ensiferum π.χ. μιλούν για μοναχικούς adventurers στο βορρά ή αναφέρονται στο Kalevala. Μιας και οι Aeklypsis παίζουν απλά μουσική με ελληνική μυθολογία στους στίχους και Epic στοιχεία θα τους έλεγα απλά Epic Death Metal και τέλος. Προς θεού δεν είμαστε Βόρειοι σαν λαός και από μυθολογία δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε ώστε να χαρακτηριστούμε και Vikings
  8. Όλο στο crowd των 5-8 ατόμων αναφέρεσαι... Λες και είναι δουλειά εμένα που ήρθα και πλήρωσα αν το μαγαζί με 6 μπάντες και 1 super guest δεν καταφέρνει να μαζέψει άτομα. (Υποθετικά τώρα, μήπως δεν πληρώθηκες εκείνο το βράδυ και έχεις τώρα και μας πρήζεις όλους στο post του παιδιού για την μπάντα? :-X)
  9. Είπαμε να το σταματήσουμε ευγενικά αλλά εσύ επιμένεις να μειώνεις την μπάντα που υποστηρίζω με ανακρίβειες και συκοφαντίες. Συγγνώμη αλλά η παραπλήροφόρηση πάει σύννεφο γιατί στο facebook του event λέει πως οι Headliners είναι οι Total Starlight. http://www.facebook.com/event.php?eid=111360842264034 οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καν λόγω 0 οπαδών τους. Και απορώ: 1ον Πως ένα τέτοιο "αξιόπιστο" και "δημοφιλές" μαγαζί διαλέγει τέτοιους Headliners 2ον Πως συγκρότημα 40άρηδων δεν έχει ούτε ένα τραγούδι δικό του ή τουλάχιστον έναν οπαδό! 3ον Μήπως ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα ονόματα των άλλων μπαντών προς όφελος δικό τους? Επίσης θυμάμαι γιατί ήμουν εκεί ότι ο μαγαζάτορας προσέβαλε τους Aeklypsis ενώ ήταν στην σκηνή και γιαυτό ξεκίνησε η φασαρία και όχι λόγω του ήχου... BTW με την εκτενέστατη κριτική σου ικανότητα...τι γνώμη έχεις για τους Total Starlight και την δική τους συμπεριφορά? Και τέλος άμα έχεις προηγούμενα με την μπάντα δεν έχω εγώ τίποτα παραπάνω να σου πω...Στείλε στο www.myspace.com/aeklypsis ένα μήνυμα και θα σου απαντήσουν τα παιδιά σε ότι απορία ή παράπονο έχεις.
  10. Προς όσους μίλησαν για μένα 1ον Δεν προσέβαλα ούτε έθιξα κανέναν. Είπα την άποψή μου για τους Aeklypsis σε ένα μέχρι τότε νεκρό forum topic και αυτή θα συνεχίζει να είναι ότι και αν λέτε παραπάνω! 2ον Προφανώς δεν ακούτε αυτό το είδος μουσικής γιατί θα ξέρατε ότι ακόμα και οι Ensiferum που ήρθαν στην Ελλάδα πήραν τα τρία. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Επειδή αγαπάω αυτή τη μουσική και σε αυτή την επική χώρα θα μπορούσε να πετάει και παρόλα αυτά πετιέται στα σκουπίδια λόγω διαφόρων Ραπάδων και R.A.T.M. φανατικών κατά του κατεστημένου (ωραίο αλλά προπαγάνδα έχει γίνει sorry κιόλας! Zieg Heil θα τους λέμε σε λίγο) η' διαφόρων έντεχνων που παίζουν όμορφη μουσική αλλά χιλιοπαιγμένη και κουρασμένη με τα χρόνια.... Επειδή μαρέσει όταν βρέχει και είμαι στο αυτοκίνητο να ανοίγω το ραδιόφωνο και να παίζει Bathory και Moonsorrow και όχι πάλι Metallica! Και στα μαγαζιά που πάω να ακούσω το Cathode Ray Sunshine και όχι το Thunderstruck ξανά και ξανά.. Επειδή είναι μουσική περήφανη και επειδή θέλω να την βοηθήσω έφτιαξα ένα βίντεο που υποστηρίζει το μοναδικό τέτοιο ελληνικό συγκρότημα που ξέρω! (Συγγνώμη που υποστηρίζω μόνο αυτό αλλά δεν έχω βρει άλλο) και ένα βίντεο που αναφέρει όλες τις αγαπημένες μου μπάντες στο είδος. Για την Ελλάδα είναι μπροστά να βγεις να παίξεις τόσο καλά αυτό το πράγμα! Σε μία χώρα που στο σχολείο δεν υπάρχει καμία μουσική παιδεία, στα ωδεία σου μαθαίνουν Metallica, Whitesnake ή Theater... Στα festival έρχονται μόνο οι πιο εμπορικές μπάντες και κανένας δεν αναφέρει ποτέ το αγαπημένο μου Black ή Pagan ή Folk Metal. Μάθαμε τους Eluveitie 5 χρόνια μετά από το τότε τελευταίο τους cd επειδή ήρθαν με τους Kreator! Δεν με νοιάζει λοιπόν αν διαφωνείτε γιατί δηλώνω πορωμένος! Αν δεν είστε fan του είδους και δεν έχετε καμία όρεξη να ασχοληθείτε σας αγνοώ! Αν σας αρέσει η μουσική αυτή τελικά δείτε τις μπάντες που έχω γραμμένες στο Youtube και είναι μια καλή αρχή! Δεν έχω έχθρες με κανέναν και αν σας είναι τόσο απορία δεν είμαι μέλος της μπάντας, θα ήθελα πολύ να είμαι! Τους ξέρω προσωπικά και είναι καλά παιδιά, ο κιθαρίστας παίζει στους Fall of Man που πιθανότατα γνωρίζετε και στους Aeklypsis εύχομαι και υποστηρίζω ώστε μια μέρα να ξεφύγουν από εδώ να κάνουν καριέρα έξω και να ξαναέρθουν και να τους εκτιμήσουν 5-6 χρόνια μετά όπως γίνεται κάθε φορά σε αυτή τη χώρα! Προς τον neeq και μερικούς άλλους δεν είπα τίποτα άσχημο σε κανέναν, δεν είπα ότι κάποιος μασάει κουτόχορτο, αν προσβάλλεστε από τα πορωμένα λόγια κάποιου για μια μπάντα σε ένα φόρουμ, τότε σκεφτείτε πριν αντιδράσετε. Όση δύναμη έχει το δικό μου post τόση έχει και κάθε δικό σας, όσο θα έπρεπε να σκέφτομαι εγώ τι γράφω τόσο θα έπρεπε και εσείς! Αν είπα κάτι καλό νομίζω τα μηδενιστικά σας λόγια είναι αρκετά για να το χαντακώσουν, και μάλλον δεν υπήρχε λόγος να γίνει!
  11. Διέγραψα αυτό το comment επειδή είναι σε greeklish, το γράφω απο κάτω στα ελληνικά!
  12. Epos! Eimai fan auths ths mpantas kairo twra! Tous exw dei se ola ta live p exoun kanei! kai to cd einai pragmatika yperoxo! Ta paidia einai polyyyy mprosta oxi asteia! Epeidh 8elw auth th mousikh na thn akouw ta epomena xronia kai epeidh dyskola 8a thn grapsei allos eilikrina 8a tous yposthri3w gia na pane mprosta kai gia to kalo to diko tous kai to diko mas!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου