Προς το περιεχόμενο

teros

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    a8ina

Συμμετοχή teros

0

Φήμη

  1. εχεις δικιο - στο τεβε, σαν ελε/ρος επ/τιας . στο ικα δεν γραφεσαι εσυ- εαν δουλευεις σε ωδειο η σχολη σαν καθηγητης (υπαλληλος δηλαδη τοτε εισαι στο ικα) . το μονο που η8ελα να ρωτησω τον φιλο μας ειναι/ στο τεβε γραφτηκες σαν καθηγητης μουσικης η σαν μουσικος?? μια καλη λυση ειναι να γραφτεις στο τεβε σαν μουσικος γιατι ο μουσικος εχει δικαιωμα κ ιδιαιτερα να κανει κ μουσικη να παιζει-- το μονο μειον ειναι οτι πληρωνεις το 2μηνο μονος σου τις εισφορες- το καλο ειναι οτι οπως ειπε κ ο φιλος μας εισαι εσυ το αφεντικο
  2. ΤΟ θέμα είναι τι ακριβώς θέλεις να κάνεις- ??? ??? ιδιαίτερα-? να δουλεύεις σαν μουσικός ? να δουλεύεις σαν δάσκαλος σε ωδέια ή σε μουσικές σχολές? προσπάθησε να κάνεις την σωστή ερώτηση για να σου δωσουμε καποια απαντηση πανω σε συγκεκριμένο θέμα .
  3. καλησπερα.αλτερ κακος πληρωνεις εισφορες στο ικα . απο την στιγμη που εχεις μπολκ, εισαι ελε/ρος επαγ/τιας. εισαι στο τεβε . τελος κανενας δεν σε υποχρεωνει να πληρωνεις εισφορες- ασφαλως υπαρχει περιοδικοτητα αν δουλευεις 3ημερο - απο την στιγμη ομως που κοβεις την αποδειξη σου εισαι καλλημενος - δεν εχεις εξαρτημενη σχεση εργασιας με τον εργοδοτη ωστε να πληρωνεις εισφορες ικα- δουλευεις καποιες μερες την εβδομαδα καποιες ωρες κ παρεχεις υπηρεσιες- δεν εισαι πενθημερο κ 8αωρο.
  4. καλησπερα σε ολους .. εαν δουλευεις σαν μουσικος σε καποιο ξενοδοχειο η σε καποιο κεντρο τοτε υποχρεωτικα ο εργοδοτης σου πρεπει να σε ασφαλισει στο ΙΚΑ αφου ¨" θεωρητικα¨" υπαρχει προσληψη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου