Προς το περιεχόμενο

objecto

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή objecto

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω, ειλικρινά, για τον χρόνο σας. Εχω ενα μαστορα , περιέργως, κοντά μου που έχει πολύ καλές κριτικες. Θα το παω να ριξει μια ματιά. Οπως λεει και ο @Superfunk ισως να ειναι και μια χαρά.
  2. Τουλαχιστο με το ματι δεν εχει καποια καμπυλοτητα, θετική (curve) ή bow (αρνητική) φαινεται να ειναι ολοισιο. Απλά buzzarei η ΜΙ και η ΛΑ στα πρωτα τάστα (στον ενισχυτή βγαίνει καθαρό πάντως). Φοβάμαι οτι σας μπλέκω με την ασχετοσυνη μου και ζητω συγνώμμη. Θα πρεπει να βρούμε καποιον με εμπειρία να μας πει πως να το σκεφτούμε μαλλον.
  3. Οκ απλά να θυμισω οτι μιλάμε για μπάσο, μηπως ειναι διαφορετικά?
  4. Ευχαριστω πολύ παιδιά, τωρα ο άθλος είναι να με εμπιστευτεί ο γιος μου.
  5. Ευχαριστω για το βίντεο. Δεν βλέπω τουλάχιστο με το μάτι, να υπάρχει καμπύλωση του μπράτσου. Εκτός βέβαια αν πρέπει να υπάρχει. Η αληθεια είναι οτι το μπάσο ήρθε με το Αλεν μαζι, κατι που σημαίνει οτι ο χρήστης πρέπει να το ρυθμίσει? @LK Είμαι Γαλάτσι, αλλά επειδή ειμαι άσχετος μην με γδάρουν για να στριψουν μια βίδα please.
  6. Καλημέρα σε όλους, είμαι εντελώς άσχετος με μπάσα και οτιδηποτε γυρω. Αγόρασα ένα Harley Benton του γιου μου που του αρέσει το μπάσο, αλλά φάινεται ο πάνω καβαλάρης θέλει σήκωμα γιατι αν παίξει την ΜΙ/ΛΑ λίγο πιο δυνατά, ακουμπάει η χορδή χορδή στο πρώτο τάστο. Δοκιμάσαμε να χαλαρώσουμε τις χορδες και να μετακινήσουμε τον καβαλάρη και δεν φάινεται να μπορεί να βγεί (να βαλουμε χαρτάκι). Τι μπορώ να κάνω? Πρέπει να πάμε σε κάποιον μάστορα? Αν ναι που προτείνετε? Νίκος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου