Προς το περιεχόμενο

k30taas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή k30taas

0

Φήμη

  1. Παιδια ισως ξανα εχει γινει παρομοιο θεμα δεν ξερω. εχω το KN 6000 TECHNICS και εγω δει για κατι συσκευες που μπαινουν στην θεση του floppy disk και μπορεις να βαλεις usb, εχει ασχοληθεί κανενας? και ειδικα με το ιδιο οργανο?
  2. Φιλε μου ευχαριστω , μου εδωσες ιδεα και το εφτιαξα. ειχα βαλει το χαλασμενο διπλα εκει που περνει καποιο πενταλ, και ηθελε καποιο βραχυκύκλωμα επειδή δεν υπηρχαν μεσα τα σιδεράκια να κανει επαφη όπως επρεπε!!!!
  3. απλως εβγαλα προσεχτικα την πλακετα που ειχε τις συνδεσεις ( τα καρφια) αλλαξα το φις από ένα άλλο που δεν χρησιμοποιω , την ξαναεβαλα και τα συνδεσα όλα παλι κανονικα. Δουλευει αψογα σε όλα μονο το πρόβλημα που ανεφερα παραπανω. πριν κατεβασα ένα ενχειριδιο service τσεκαρα μερικα πραγματα όπως λεει και φαινεται να είναι οκ. στο τελος λεει πως μπορεις να ξαναβαλεις την ROM από δισκετα αλλα αυτό δεν μπορω να το κανω εγω. Παρακαλω βοηθεια , εχω και καποιες δουλειες στο αμεσο μελλον και δεν υπαρχει σαλιο για άλλο οργανο!!!
  4. Παιδια γεια σας, εχω το Technics KN 6000 και από προχθες μετα από μια επισκευή που εκανα σε ένα βυσμα (καρφι) μονος μου-εχω ιδεα-, εχει ένα πρόβλημα. μερικοι ηχοι είναι μισο τονο πανω από το κανονικο και μερικοι είναι κανονικα,ακομα και οι preset, μολις κανω initial που επαναφερει το οργανο παιζουν ολοι κανονικα, αλλα όταν το κλεινω και το ανοιγω παλι το ιδιο πρόβλημα. Αλλαξα σημερα τις δυο μπαταριες-πυκνωτες που εχει για την μνημη μηπως ηταν αυτό αλλα παλι τα ιδια. Ξερει καποιος αν υπαρχει στην ελλαδα καποιο service για αυτό, αν και δεν νομιζω γιατι είναι πολύ παλιο. Επισης ξερει καποιος τον Λευτερη που ειχε παλια την αντιπροσωποια τις technics εκει κοντα στα εξαρχια? Τελος παντων η οποια βοηθεια δεκτη με πολλα ευχαριστω!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου