Προς το περιεχόμενο

Sillyfromheaven

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Sillyfromheaven

0

Φήμη

  1. απο εδω και περα θα το ξερω.. μπορειτε να με βοηθησετε με το προβλημα μου για την ωρα?
  2. Θελω απλα να καλυψω το ενδεχομενο της καρτας γραφικων..Μπορειτε απλα να μου προτινεται καποια μοντελα απο καρτες γραφικων συμβατες με το συγκεκριμενο λαπτοπ?
  3. Ανοιξαμε το καπακι..και ειδαμε οτι η καρτα γραφικων αφαιρειται..Δεν ειναι onboard.. Απο κει και περα γνωριζει κανεις καποια καρτα γραφικων π.χ. Invidia που να ειναι συμβατη με αυτο το λαπτοπ?
  4. Να υποθεσω οτι σε ολοκληρο το forum δεν ξερει κανεις?
  5. Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ acer aspire 1650z και αντιμετοπιζω προβλημα με την καρτα γραφικων του(ati mobility radeon x1300) καθως με την εκινηση του, η οθονη δεν ανταποκρινεται...Γνωριζετε καποια αναλογη καρτα γραφικων για λαπτοπ στα 512mb οποιασδηποτε μαρκας που να ειναι συμβατη με αυτο το μηχανημα και να αξιζει? Ευχαριστω.
  6. Bασικα ενταξει εβγαλα ακρη.. Bρηκα σε μια ιστοσελιδα ωραια πραγματα και καταλαβα.. Japan ειναι.. :P Ευχαριστω για τον χορο..
  7. ??? συγνωμη? ;D Πρωτα απ' ολα δεν ειναι μονο για την δικια μου αλλα και για γενικα να ξερω αν υπαρχει τροπος να το βλεπω αυτο.. :P
  8. Καλησπερα, ειχα διαβασει ενα παρομοιο θεμα στο παρελθον το οποιο δεν μπορω να βρω τωρα.. Ειμαι κατοχος μιας Jackson KV10, Japan ειναι ειμαι σχεδον σιγουρος. Απλα και για να ξερω γενικα.. Υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να το πιστοποιει αυτο? Αν εχει καποιος link απο παρομοιο θεμα καλοδεχουμενο..Ευχαριστω πολυ..!
  9. Τα εχω κανει ολα αυτα.. Το θεμα δεν αλλαζει..Δεν βλεπει καθολου τον σκληρο σατα.. Υπαρχει καποια αλλη λυση? Σε ποιο συμπερασμα οδηγουμεθα?
  10. ναι βρε φιλε ολα αυτα που μου γραφεις τα εχω κανει..... αλλα τον σατα2 δεν τον βλεπει καθολου ........ και επειδη εχω δοκιμασει και αλλο σατα2 σκληρο που σιγουρα δουλευει.... για να αποκλεισω οτι εχει κατι ο σκληρος..... το θεμα ειναι οτι δεν βλεπει τον σατα???/ εκτιμω παντως το ενδιαφερον σου!!!! ::)
  11. το μονο κοντα σε αυτο που μου λες και βρισκω ειναι το sata 2/IDE1 Donfiguration και οι επιλογες μου ειναι.. enhanced,compatible & disabled. Κατι αλλο κοντα σε αυτο δεν βρισκω..Μηπως μπορω να βαλω καποιο jumper στον σκληρο για να αλλαξω κατι. Ο σκληρος ο σατα εχει απο πισω πινακια αλλα δεν γραφει τι πρεπει για να τον κανει master ή slave.. Γινεται βασικα αυτο στους σατα?
  12. Βασικα, ειναι συνδεδεμενος στην sata1. Επιλογες RAID δεν βλεπω για να πειράξω.Σε ολες τις θυρες γραφει not detected, το μονο που βλεπει ειναι το οπτικο μεσο-dvd.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου