Προς το περιεχόμενο

p.tzimos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή p.tzimos

0

Φήμη

  1. εχει κυκλοφορισει το εν λογω δισκακι??γιατι μολις το διαβασα στο φορουμ και δν ειναι ανοιχτα και τα μετροπολισ τωρα για να παω να το τσεκαρω...αν δν εχει κυκλοφορισει ακομα ξερει κανεις ποτε ξεκιναει η κυκλοφορια του???
  2. Έχω στην κατοχή μου έναν vox vt50 και σκέφτομαι να του κάνω κάποιες αλλαγές ώστε να του αλλάξω τον ήχο…Καταρχήν να ενημερώσω ότι παίζω κυρίως classic rock,blues και rock. Παίζω και λίγο μεταλ αλλά όχι τόσο πολύ. Αρχικά σκεφτόμουνα να αλλάξω την λάμπα του γιατί όσο να είναι μια καινούργια λάμπα ακόμα και φτηνή θα δίνει καλύτερο ήχο από ότι η εργοστασιακή κινέζικη λάμπα που έχει τώρα πάνω του ο ενισχυτής. Καταρχήν θα ήθελα να μου προτείνετε μερικές λάμπες αν έχετε κάτι στα ιποψιν σας. Επιπλέον μου φαίνεται ότι μέσα στον ενισχυτή δίπλα από εκεί που βρίσκετε η 12ax7 υπάρχει υποδοχή και για 2η λάμπα. Υπάρχει η δυνατότητα να βάλλω και δεύτερη λάμπα πάνω στον ενισχυτή και αν ναι τι θα χάσω και τι θα κερδίσω σε περίπτωση που κάνω μια τέτοια κίνηση? Για το ηχείο έχετε να μου πρότεινε τίποτα? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και για τον χρόνο σας που αφιερώσατε αλλά και για τις γνώσης που μου προσφέρατε.
  3. Φυσικά και θα δώσω τώρα βάση στην αρμονία και να μάθω να παίζω όσο μπορώ τουλάχιστον αλλά αφού θα δώσω τώρα κάποια λεφτά να μην χρειαστεί να αγοράσω και κάτι άλλο στο μέλλον...να πάρω δηλαδή κάτι τώρα που να με βοηθήσει και μετά..
  4. Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την αγορά ενός midi keyboard ή ενός synth γιατί είμαι κιθαρίστας και δεν σκαμπάζω και πολύ από αυτά. Τα πλήκτρα τα χρειάζομαι κατά κύριο λόγο για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου στην αρμονία. Βέβαια το θέλω για να κάνω και ηχογραφήσεις όταν με το καλό μάθω να πεζό λίγο. Ο καθηγητής μου μου έχει προτείνει να πάρω με 61 πλήκτρα. Θα ήθελα όποιος έχει όρεξη να μου εξηγήσει την διαφορές ανάμεσα σε midi keyboard και synth και να μου προτείνετε κάποια αν μπορείτε..(διαθέσιμο ποσό μέχρι 550 euro) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου