Προς το περιεχόμενο

thanos-g

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή thanos-g

0

Φήμη

  1. καλασπέρα παιδιά!ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!δοκιμάσαμε τα ΗΚ CT115 και ξετρελαθήκαμε!υπέροχο ηχείο!τώρα μας μένουν τα λεφτά να τα πάρουμε!!!θα σας πω εντυπώσεις!!!
  2. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το ενδιαφερον!σημερα αγορασα το (HK DART) το ακουσα μαλακο με καθαρες συχνοτητες,χαμηλο προφιλ,το μονο μειον ειναι οτι ειναι λιγο βαρυ και η μεταφορα του ειναι λιγο ζορι!!!(19.8kg)σ'ευχαριστω πολυ παντως!!να σαι καλα!!!
  3. καλησπερα και παλι!!!εχω και μια αλλη ερωτηση να σας κανω!μπορειτε να μου προτεινετε μερικα active stage monitor να τα εχετε δοκιμασει η να εχετε ακουσει καλα λογια!το ηχειο θελω να ειναι μαλακο οχι πολυ βαρυ και μεχρι 1000Ε!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΣΟ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΗΧΟΥ!ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 2000Ε ΓΙΑ 2 ΑΥΤΟΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑLLEN&HEATH 12FX ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΛΑΚΑ"!ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ RCF ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ,ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΗΚ,ΕLECTROVOIC,Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
  5. Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!καταρχάς συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας! μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με ένα active stage monitor.HK DART ονομάζεται και μου είπανε καλά λογια!το θελω παραπανω για να παίζω ξεκουραστα στα live (κιθαρα και φωνη).το έχει ακούσει καποιος?μπορει να μου πει τη γνωμη του?ευχαριστω...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου