Προς το περιεχόμενο

fake7

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή fake7

0

Φήμη

  1. οικονομικα,ομως δεν βγαινω! συν του οτι δεν ειναι καποια σοβαρη βλαβη ΚΑΙ δεν πρεπει αυτοματως να τα παραταμε και να αγοραζουμε συνεχεια καινουργια πραγματα, ειδικα οταν υπαρχει η γνωση για επιδιορθωση τους (ασχετο αν δεν τους βρισκω...)
  2. 1. Η εγγυηση εχει ληξει. 2.Στο καταστημα(νακας, τρομερο καταστημα τι να σου πω) μου εκανε το εξης οσο ημουν στην εγγυηση. Ειχε χαλασει το πρωτο πιατινι, τους το πηγα στην παιανια(μενω νοτια προαστια,εχει σημασια για μετα). Περιμενα 1μιση μηνα για ανταλακτικα. Μετα απο τον 1μιση μηνα με παιρνουν τηλεφωνο και ξαναπηγαινω παιανια. Παραλαμβανω το πιατινι σε ζελατινα με αυτοκολλητα δεμενο. Ωραια. Γυριζω σπιτι μου, ανοιγω το πακετο και βλεπω το πλαστικο του πιατινιου να ειναι ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ απο κατω, να κρεμονται πλαστικα κομματακια και ως φυσικο το πιατινι να μην δουλευει γιατι το πλαστικο δεν ηταν κολλημενο πανω στο σωμα του πιατινιου. Το χτυπημα, ο παλμος οτιδηποτε δεν μπορουσε να μεταφερθει στις μπλε ταινιες που αναγνωριζουν το χτυπημα. Παιρνω τηλεφωνο. Ο τυπας μου λεει "Καλα ρε φιλε πως περιμενες να το ανοιξουμε;" και απανταω "Ναι ρε φιλε σωστος, μετα ομως γιατι δεν το κολλησες;", απανταει "Γιατι φιλε δεν ξερω πως να το κολλησουμε" και εγω "Και γιατι το ανοιξες ρε φιλε και δεν μου εκανες αντικατασταση;", και τελος "Φερτο απο εμας για να το δουμε." Εγω όμως " Δεν μπορω να ξανανεβω παιανια, μενω παλαιο φαληρο και δεν μπορω να ξανανεβαινω, θα το αφησω στο κεντρο και να το παρετε εσεις απο΄κει". Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ απανταει "Καλα, πιο κοντα ειναι η παιανια απο το κεντρο, μια αττικη παιρνεις και εισαι ενταξει.Τεσπα, αστο στα εξαρχεια και θα το παρουμε εμεις" Τρελαθηκα εκει αλλα δεν μιλησα. Παω αθηνα το αφηνω, μου λενε ιστοριες τυπου, ρε φιλε δεν ειναι service για τυμπανα εδω. Και λεω μην ανησυχεις ετσι οπως μου το κανατε το πιατινι δεν χαρακτηριζεται πια "τυμπανα". Το βλεπει πως ειναι, μενει λιγο μα***ας και μου το παιρνει. Μετα απο 3 βδομαδες, με παιρνουν τηλεφωνο, "το πιατινι σας εισαι ετοιμο στο καταστημα στην αθηνα, Μηπως θελετε να το κατεβασουμε στο καταστημα στη Ν.Σμυρνη;" "Οχι, απανταω, αρκετα κανατε." Το πιατινι μετα απο 4-5 μηνες (τωρα δηλαδη ξεκολησε) πηρα τηλ και δεν υπαρχει εγγυηση.Εληξε σε εκεινο το διαστημα. Εγω ομως ειπα πως τοχα παει για service και λογικα η εγγυηση ανανεωνεται. Οχι ομως στην περιπτωση μου, γιατι δεν του αλλαξανε τιποτα, απλα το κολλησανε ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ! 3. Δεν πηγα σε κανεναν ηλεκτρονικο, γιατι δεν ηξερα καν σε ποιον να παω. Και δεν εμπιστευομαι καποιον που θα μου τα ξεκολλησει και παλι δεν θα ξερει πως να τα κολλησει. Καποιος που να γνωριζει δεν υπαρχει; Ευχαριστω για την απαντηση και σορρυ για τυχον νευρα που παιζει να εβγαλα.
  3. Καλησπερα στην παρεα του Noiz, παρακολουθω καιρο το site αλλα δεν ετυχε να γραφτω. Ενεκα των περιστασεων ομως σας μεταφερω ενα θεμα που ζητω την βοηθεια σας. Ευχαριστω! " Εχω το εξης σετ: Yamaha DTXPress IV Special. Και εχει δημιουργηθει το εξης προβλημα. Τα πιατινια/pads δεν ανταποκρινονται στα χτυπηματα μου. 1ον Δεν χαλασαν ολα με τι μια. Πρωτα το ενα πιατινι, μετα απο κανα διμηνο το αλλο και πριν 2 βδομαδες το τριτο. Το προβλημα ΔΕΝ ειναι στο καλωδιο, ουτε στον εγκεφαλο. Αλλα στο ιδιο το pad. Εχω κανει διαφορες δοκιμες, αλλαζω βυσματα, assign σε αλλο pad κτλ. 2ον Δεν παω εκει που τα αγορασα, γιατι η εγγυηση εχει ληξει και επισης ειναι ο Νακας, που ευθυνεται για ενα απο τα πιατινια που δεν δουλευε κανονικα και τελικα κατεληξε πριν λιγο καιρο. Το service του ειναι το χειροτερο και ευχομαι το ****μαγαζο να κλεισει να γκρεμιστει να παθει τα παντα. 3ον Ρωτησα drumstore και με στειλαν σε ηλεκτρονικο, που να κανει καποια συγκολληση ξερω γω ή να κοιταξει γενικα τις συνδεσεις. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως υπαρχει καποιος που να γνωριζετε που να ειδικευεται σε service ηλ.τυμπανων ή να το κατεχει λιγο; Πως ειναι τα μαγαζια για κιθαρες; Ε! κατι παρομοιο. Ευκαριστω οποιος ξερει αγγλικα και εχει ορεξη να διαβασει παραπανω ας μπει σε αυτο το ποστ μου http://www.dtxperience.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=447356&#Post447356 "
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου