Προς το περιεχόμενο

thrashmetal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή thrashmetal

0

Φήμη

  1. Απο Αθηνα ειμαι, αλλα σπουδαζα Ηρακλειο και τωρα ειμαι φανταρος στην Θεσσαλονικη, γιαυτο και αργισα να απαντησω ..Οποτε σε οποια ακρη γνωριζετε καποιον "καλο" τεχνικο πολυ ευχαριστως να τον επισκευτω ! ;D Τα κομματια φαινεται να ταιριαζουν ακρετα καλα με το ματι. Επισης αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, σε περιπτωση επιδιορθωσης δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα οσο αφορα πιοτητα ηχου, ξεκουρδισμα η ευαισθησιας στο συγκεκριμενο μερος ?? Φανταζομαι οτι η ευρεση ενος "καινουργιου" απο ebay θα ειναι σιγουρα η καλιτερη, απλα πρεπει να περιμενεις να βρεις και να σου κατσει η δημοπρασια, για να εχω ενα μπουσουλα εχει κανεις ιδεα ποσο περιπου μπορει να κοστισει η επισκευη?? Παιδια ευχαριστω για ολα, ηδη με εχετε βοηθησει πααααρα πολυ !
  2. Παιδια γεια σας,ειμαι καινουργιος στο forum και ειναι το πρωτο μου post.. Ας μπω γρηγορα στο ψητο .. Εχω μεταξυ και αλλων μια Kramer American Pacer Custom I '86 Δυστυχως επαθε ενα ασχημο ατυχημα και εσπασε το Headstock τελειως απο το 2ρο κλειδι και πανω.. Επειδη αυτη η κιθαρα ειναι η αδυναμια μου, μπορειτε να με συμβουλεψετε για το τι μπορω να κανω για να την επαναφερω.. Ειτε για επισκευη αν γνωριζει καποιος καποιον τεχνικο ειτε για ευρεση καποιου ομοιου μπρατσου.. Ολες οι ιδεες και αποψεις δεκτες,ευχαριστω προκαταβολικα !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου