Προς το περιεχόμενο

mns

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mns

0

Φήμη

  1. mns

    Επιλογη drums

    τωρα ειδα ολα τα σχολια που εχουν γινει και δεν ειχα δει,οποτε θα κοιταξω σε ελληνικα μαγαζια γιατι οντως δεν εχουν τεραστιες διαφορες,στηριζουμε τα δικα μας μαγαζια και εχουμε και καπια εγγυηση σε εισαγωγικα.
  2. mns

    Επιλογη drums

    αυτο σαν σετ πιατινια για αρχη ειναι μαπα? http://www.thomann.de/gb/paiste_set_3_201_14hh_16c20r.htm
  3. mns

    Επιλογη drums

    Σε ευχαριστω πολυ ippex!Αρχικα απο οτι βλεπω θα παρω ενα hi hats και ενα crash και μετα βλεπουμε.
  4. mns

    Επιλογη drums

    Σας ευχαριστω πολυ παιδια.Και γω σκεφτομαι YAMAHA,PEARLS,MAPPEX,TAMA και απο οτι φαινεται εκει θα καταληξω.Προτιμω να δοσω κατι παραπανο αλλα να ναι καλο,παρα να παρω κατι το οποιο θα ναι μαπα.Απλα βοηθηστε με οσο αναφορα τα πιατινα,τι μαρκα και τι μεγεθος να προτιμησω για αρχη γιατι τα περισσοτερα απο αυτα τα μοντελα τα δινουν extra.
  5. Kαλησπερα στη κοινοτητα. Εχω αποφασισει να αγορασω ενα σετακι.Ειμαι αρχαριοσ και ειμαι αναμεσα στα εξης μοντελα. 1)PREMIER Olympic Rock 22 - Ψηφιακός Μετρονόμος Bundle απο νακα με ψηφιακο μετρονομο 455 ευρο. http://img262.imageshack.us/i/premierolympicrock22bun.jpg/ 2)http://www.thomann.de/gr/millenium_mx222.htm. Ενα σετ της millenium στα 230 ευρο. 3)Ειναι της stagg 380 ευρο. Ολα περιλαμβανουν τα βασικα τυμπανα,ενα πιατινι ενα hi-hat και το σκαμπο. Απο αυτα τα 3 πιο νομιζεται οτι ειναι καλυτερο?και αν εχετε να προτεινεται καποιο αλλο που να ξερετε. Αρχικα σκεφτομαι να παρω ενα σετ για να μαθω να επιλεξω μετα καποιο σετ της yamaha,tama,mapex.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου