Προς το περιεχόμενο

Sakis23

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Sakis23

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Έχω τις εξής ερώτησης.. Σε μια κάρτα όπως την Emu 0404 η την Emu 1212m οι οποιες έχουν 2 in και 2 out.. Πρώτων. έχουνε 2 jack out τα οποια βγάζουνε stereo σήμα η mono? Δεύτερον. Μπορώ να βγάλω από τα 2 out το ίδιο (στερεοφωνικό) σήμα ταυτόχρονα? επίσης σε μια κονσόλα σε τι έξοδο θα τις συνδέσω? συνδεσμολογία είναι PC -> Κονσόλα -> Ηχεία και θέλω να ρίξω την κάρτα ήχου σε ένα κανάλι, να την βάλω στο Jack in του καναλιού? η να την βάλω από πίσω? γενικά τι είναι καλύτερο? σε τι είδους υποδοχή να την βάλω? A.. και επειδή βλέπω πολλά προβλήματα ασυμβατότητας τον Drivers, Τα Windows Seven Home Premium θα υποστηρίξουνε τις 2 αυτές εν λόγο κάρτες? δεν θέλω να γράφω ας πούμε midi και κιθάρες.. Απλά πράγματα!.. Ευχαριστώ εκ τον προτερων για τον κόπο σας!
  2. Μπότα κύριος μου κάνει διπλό χτύπημα.. αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην κάρτα ήχου, είναι onboard!! Έκανα το εξής test, έβαλα να ηχογραφήσω σε ένα πρόγραμμα σέφη. έκανα mute τα ηχεία του υπολογιστή, άνοιξα το Local Control και έβαλα headphones ώστε να ακούω ότι παίζει η TD-9.. καθώς έπαιζα και άκουγα την Td-9 δηλαδή, έγγραφα στο PC την Midi ακολουθία.. Ενώ άκουγα και έπαιζα σωστά, χωρίς διπλό χτύπημα και καθυστέρηση όταν σταμάτησα την ηχογράφηση και πήγα σε αυτό που είχα γράψει Είχε Duploxthpimata! όχι τόσο καθυστέρηση αλλα, διπλό χτύπημα! ;)
  3. Εγώ έχω της Roland τα TD-9 τα έχω συνδέσει μέσω midi/usb καλώδιο (un-official) και το πρόβλημα που έχω είναι.. όταν παίζω, έχω διπλό χτυπήματα όπως εσύ. επίσης latency το οποιο αυξομειώνεται καθώς χτυπάω παραπάνω από 2 pads ( σε ρυθμό ας πούμε ) λόγο κάρτας ήχου.. εσύ πως έλυσες αυτό το πρόβλημα ακριβώς? δεν κατάλαβα από την απάντηση σου. παρεπιπτόντως θα πάρω κάρτα ήχου με Midi in.. ελπίζω αυτό να μου τα λύσει όλα!
  4. EM-U 1212m - Marian Trace Alpha - DELTA 1010LT http://www.emu.com/products/product.asp?product=9872 Emu1212m http://www.marian.de/en/products/trace_alpha Marian Trace Alpha http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT.html Delta 1010lt Τρεις κάρτες ήχου.. Και οι τρεις έχουν αυτά που θέλω.. σχεδόν.. η Marian έχει DSP που να σας πω την αλήθεια με έχει μπερδέψει λίγο.. γιατί και η EMu έχει! αλλα.. μονο για δικά της Hardware-accelerated effects.. Ενώ η Marian λέει ότι έχει ..κάτι σαν Γενικό DSP που αποτρέπει την υπερφόρτωση της CPU του υπολογιστή.. Η Delta πάλι.. έχει και Phantom power και 10in-10out + midi.. την έχω βρει σε καλή τιμή μεταχειρισμένη.. αλλα δεν ξέρω.. δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω 10 in ούτε 10 out!! Γενικά εγώ θέλω μια καλή κάρτα για τα λεφτά που διαθέτω.. κύριος δουλεύω με VST plugins! άρα θέλω μια κάρτα που να μην κλατάρει στην παρουσία πολλών Vst's.. στα In και τα Out εμενα με καλύπτουν 2 in out.. στην ερευνα μου, σε αυτές κατέληξα.. βασικά ήμουν στην Emu και στην Marian, αλλα βρήκα την Delta σε καλή τιμή επίσης και την Emu μεταχειρισμένη την έχω βρει σε πολύ καλή τιμή.. άρα αυτό πάει στα "Συν" είμαι λιγάκι μπερδεμένος.. ??? ??? ??? θέλω βοήθεια! Ευχαριστώ! ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου