Προς το περιεχόμενο

andrikos92

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από andrikos92

  1. Ναι φιλε μου το Virtual Dj αυθεντικο το εχω .. αυτο που ειχε μεσα μαζι με το controller .. κοιτα θα κανω αυτο που μου ειπες και θα δω τι αποτελεσμα θα εχει ..!! Δυστυχως δεν μενω Αθηνα .. ειμαι απο Κοζανη φιλε .!!
  2. Ναι με το Virtual Dj δουλευω ..!! Ξεκιναω παιζω κομματια και μετα απο το δευτερο κομματι ο ηχος στα ακουστικα αρχιζει να χαλαει , δηλαδη κανει ενα θορυβο κρουτς κρουτς ... καπως ετσι , και μετα δεν ακουγεται καθολου .!
  3. Καταρχας καλησπερα σε ολους !! Πριν 1 χρονο περιπου αγορασα το controler της hercules '' Dj Control Steel " --> http://www.hercules.com/gr/DJ-Music/bdd/p/83/dj-control-steel/ Λοιπον τωρα πριν 2 βδομαδες αγορασα και την καρτα ηχου της hercules την DeeJay Trim 4&6 --> http://www.thomann.de/gr/hercules_dj_trim_46.htm Το προβλημα που εχω ομως ειναι οτι χαλαει ο ηχος στα ακουστικα .. 1 καρτα εχω την Soundblaster της Creative και για τα ακουστικα εχω την Hercules ... Ξερω οτι δεν ειναι αυτος ο σωστος τροπος να τα συνδεσω .. Οποιος μπορει ας με βοηθησει παρακαλω και να μου πει με ποιον τροπο θα μπορω να εχω σωστo ηχο και στα ακουστικα ..!! Ευχαριστω, Ανδρεας !!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου