Προς το περιεχόμενο

Isxys

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Isxys

0

Φήμη

  1. Πιστευω πως το x-bracing ειναι πολυ καλυτερο απ'το parallel καθως επιτρεπει στο καπακι να αντηχει καλυτερα!....Ετσι δεν ειναι;
  2. Μάλιστα!!Καταλαβαίνω... κι εγώ σκεπτόμενος οτι είναι ρεμπετοκίθαρο,την προορίζω για την δουλειά επίσης (στην περίπτωση μου,παραδοσιακά κρητικά ως επί τω πλείστον) όπου επίσης χρειάζομαι έντονα μπασο-πρίμα και απουσιά μεσαίων... Έχω σκοπό να εγκαταστήσω κι έναν LR Baggs M1A μαγνήτη και νομίζω θα είναι τέλειος συνδυασμός! Ίσως με ένα DI ή και ρυθμίσεις απ'την κονσόλα να φτιάξει το θέμα με την απουσία μπάσων έτσι; Το ζητούμενο είναι να έχω καθαρό,λαμπερό με πολύ σκάσιμο ήχο!! Υπάρχει περίπτωση η...κέδρινη να φτάσει την..ελάτινη;!
  3. Χαιρετίζω και πάλι την όμορφη παρέα μας! Απ'ότι βλέπω αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι διάβασαν το μήνυμα μου...όμως κανείς δεν απάντησε...και δεδομένου οτι για διάφορους λόγους πρέπει ΣΥΝΤΟΜΑ να αποφασίσω ποια από τις δύο θα επιλέξω,θα παρακαλούσα έστω να ακούσω την γνώμη όσων είχαν εμπειρία από αντίστοιχες κιθάρες αν όχι τις δύο προαναφερθείσες. Γράψτε μου λοιπόν,χωρίς δισταγμό,την άποψη σας!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας!
  4. Υγεία και χαρά σας αγαπητοί συνταξιδιώτες! Όπως μάλλον ήδη θα καταλάβατε,ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Art & Lutherie Αmi (parlor) κιθάρα! Το ερώτημα είναι....με τι καπάκι;!Από κέδρο ή έλατο;;; Δεδομένου ότι παίζω σχεδόν αποκλειστικά με πένα(και λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης όπου παίζω με δύναμη στο δεξί...)...και σκεπτόμενος τις ιδιότητες των δύο αυτών ξύλων και την συμπεριφορά τους στο πέρασμα του χρόνου...έχω σχεδόν καταλήξει στο ελάτινο καπάκι! Όμως....μήπως το κέδρινο καπάκι ταιριάζει καλύτερα στην...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κιθάρα;;; Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον είχε την τύχη να παίξει και τις 2 κιθάρες και έκανε τον κόπο να μου απαντήσει,μα και σε όποιον άλλο πιστεύει ότι η γνώμη του θα βοηθήσει!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου