Προς το περιεχόμενο

waise

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή waise

0

Φήμη

  1. Εξωτερικά ηχεία διαθέτω οπότε δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αφού όπως λες έχει και καλύτερο ήχο και αίσθηση από το yamaha, που μου είχε ψιλοαρέσει, λογικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένη από το m audio. Το μόνο που μου μένει είναι να το δοκιμάσω γιατί δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τον ήχο που ακούω στα βίντεο. Και εγώ καινούρια είμαι σχετικά και γι'αυτό ακριβώς το λόγο θέλω να κάνω μια καλή αγορά και να μην πάρω ό,τι μου πασάρει ο εκάστοτε μαγαζάτορας.
  2. Όντως. Πολύ καλή πρόταση. Στην ανάγκη αν το χάσω κινούμαι απλά σε αυτή την κατηγορία που δεν πάει πολύ πάνω από 300. Είδα έχει και άλλα παρεμφερή το thomann.
  3. Ωχ, πότε το έψαξες κιόλας!!! Καλή ευκαιρία. Θα προσπαθήσω να πάω αύριο να το δοκιμάσω σε κάποιο μαγαζί αν υπάρχει. Thanks!!!
  4. Όταν λες δείγματα? Εμένα με ενδιαφέρει ο καλός ήχος πιάνο, βασικά ο πιο πειστικός. Ξέρω ότι στα χρήματα αυτά πιθανά ζητάω πολλά, αλλά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου ήχοι και τραγούδια του αρμονίου. Όσο για τα midi, το έχω συζητήσει και με φίλο μου και όντως για εμένα δεν θα ήταν το καταλληλότερο αφού απαιτεί προγράμματα, καλό PC κοκ. Απ' ό,τι βλέπω το m audio prokeys 88 sx είναι stage piano και όντως θα ήταν καλό αρκεί na μου αρέσει ο ήχος του και φυσικά να το βρω σε αυτό το ποσό:P
  5. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Δυστυχώς σήμερα που δοκίμασα λίγο το yamaha np-30 απογοητεύτηκα από τον ήχο του, μου θύμιζε πολύ midi ήχο και όχι τόσο φυσικό. Δηλαδή ήμουν πιο ευχαριστημένη από τον ήχο πιάνο του αρμονίου. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω με τις δοκιμές. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη!
  6. Καλησπέρα! Έψαξα για παλαιότερα θέματα που να αφορούν αυτά τα είδη μαζί αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν υπάρχει και απλά μου ξέφυγε, συγγνώμη για τη φασαρία. Απλά ήθελα να ρωτήσω τι από τα δύο με συμφέρει να αγοράσω. Ενδιαφέρομαι κυρίως για τους ήχους πιάνο και όχι για τα 1000 μύρια ήχους που προσφέρουν τα αρμόνια συν τα styles, songs κτλ. Επίσης, θέλω να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή. Το θέμα είναι ότι διαθέτω μόνο γύρω στα 300 E. Αν πάρω digital θα είναι αρκετά καλό ή θα είναι καλύτερος ο ήχος από αρμόνιο αντίστοιχης τιμής? Ενδεικτικά: http://www.thomann.de/gr/yamaha_np30_b.htm http://www.thomann.de/gr/yamaha_psre423.htm Ευχαριστώ!!! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου