Προς το περιεχόμενο

maria9

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή maria9

0

Φήμη

  1. Oκ παιδιά μάλλον εγώ δεν μιλάω ή δεν καταλαβαίνω σωστά την Ελληνική γλώσσα. Αnyway…το δισκάδικο αυτό που ανέφερα το βρήκα πληκτρολογόντας στο google “ηλεκτρονικό δισκοπωλείο” και είπα ότι πρέπει να είναι φρέσκο (δηλ. Νέο ) Στο record house δεν βρήκα κατάλογο on line. Το Αmazon και το play δεν είναι Ελληνικά (οπότε δεν μου κάνουν)(να και ένας λόγος που πάει η Ελλαδίτσα κατά διαόλου...όλο το χρήμα έξω πάει). Tα υπόλοιπα που είπαν τα παιδιά απλά δεν μου έκαναν...πάντως ευχαριστώ!... ..και την επόμενη φορά που θα βρώ ή θα χρειαστώ κάτι, θα το μοιραστώ με τις φιλενάδες μου...ο νοών νοείτω! PS: Λίγη περισσότερη ευγένια σε μία Κυρία δεν βλάπτει! (αναφέρομαι μόνο στους αγενείς κάγκουρες κ ξερόλες του φόρουμ) By, by!!!
  2. Eυχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας! Όντως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη δισκοβόλτα,αλλά όταν δέν υπάρχει χρόνος το internet βολεύει. Μετά από μία δική μου έρευνα βρήκα αυτό, http://www.3345rpm.gr/ που απ'ότι κατάλαβα πρέπει να είναι φρέσκο και δεν είναι ακόμα πλήρες.Πάντως μου άρεσε πολύ και μου έκανε εντύπωση που παρουσιάζει και φιλοξενεί Νέους καλλιτέχνες...Θα ετοιμάσω να του στείλω το υλικό μου...
  3. Κάτι σε Ελληνικό υπάρχει;;Κυρίως να έχει βινύλια.
  4. Δεν μ'ενδιαφέρουν τα mp3. Aγοράζω γενικά δίσκους και κάποια cd από καταστήματα.Δεν έχω εμπειρία από δισκάδικα on line.Ακούω τα πάντα αρκεί να μου ταιριάζει ο ήχος στα αυτάκια μου.
  5. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του Forum και καλώς σας βρήκα! Είμαι φρέσκια στο χώρο της μουσικής γενικά και για αρχή θα ήθελα τα φώτα σας γενικώς για τα δισκοπωλεία που ψωνίζετε μέσω διαδικτύου.Έχετε να μου προτείνετε κάποια;Κυρίως Ελληνικά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! ::) ::)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου