Προς το περιεχόμενο

Sokratis2323

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Sokratis2323

0

Φήμη

  1. ο ενισχυτής μου δεν είναι το πρόβλημα .έχω δοκιμάσει και σε marshall και σε peavy και μου φάνηκε χειρότερος ο ήχος από ότι με randall. To θέμα μου είναι μάλλον με τα πετάλια ή τους μαγνήτες. Όσο για τον ήχο που θέλω να πετύχω είναι κάτι σε στυλ Dokken. Dio κάτι τέτοιο.
  2. Η κιθάρα που χρησιμοποιώ είναι μια squier strat με 2 μαγνήτες dimarzzio air classic bridge. To θέμα μου είναι η επιλογή πεταλιών για να έχω ένα ζεστό ήχο κυρίως για hard rock kai heavy κομμάτια. Μέχρι στιγμής παίζω με ένα digitech bad monkey για να boostaro την παραμόρφωση του ενισχυτή μου (randall rg 50-tc) και ένα boss compressor sustainer και ενίοτε χρησιμοποιώ και το metal zone της boss στο καθαρό μου κανάλι μαζί με το overdrive. Δυστυχώς όμως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και προσπαθώ να βρω τη μπορώ να αλλάξω ώστε να κάνω καλύτερο τον ήχο μου.Δεν ξέρω τι μου φταίει (οι μαγνήτες τα πετάλια ο ενισχυτής??????) . Αν κάποιος χρησιμοποιεί τους ίδιους μαγνήτες ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου