Προς το περιεχόμενο

ritchieb

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ritchieb

0

Φήμη

  1. Το παίξιμο αλλάζει,θα σου εξηγήσω τι εννοώ..Όλα τα χαρακτηριστικά της ταστιέρας είναι καλά αλλά ΔΕΝ ταιριάζουν με το μέγεθός της και των ταστων της!!!Σαν να παιζεις σε σκουποξυλο ειναι!γι'αυτό λέω παιδικό..
  2. Το μπράτσο μου φαίνεται πολύ παιδικο,βαρύ,παχύ,με μικρα ταστα..δεν γλιστράει εύκολα το χερι..την κιθάρα την έχω περίπου 10 χρόνια,το πρόβλημα όμως αυτό το διαπίστωσα πολύ νωρίς..samoth,στην δανείζω κανα μήνα να ακούσεις τι πραγματικά παίζεις..
  3. Για ταχύτητα και καλύτερο vibrato..Θα μου πεις,κι ο wylde κανει bending και vibrato που σκοτώνει..Ασε που θελω μια ελαφροτερη αισθηση της ταστιέρας!
  4. thelw na allaxw to mpratso tis squier mou, alla o kagmakis mou eipe oti h fender den fernei pleon memonvmena antallaktika.. skeftomai gia blackmore style scalloped,alla axizei? me alnico 2 pro stin neck thesi, lil'59 stin mesi kai gibson ceramic 500t sto bridge pws tha akougetai?mipws xasw se ogko?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου