Προς το περιεχόμενο

JimmyD

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από JimmyD

  1. Τελικα χαρη στη βοηθεια του φιλου DigiPan την βρηκα την ακρη..;) @fufutos: Το ejay δεν κανει καθολου αυτο που ψαχνω.. :lol:
  2. Καλημερα / Καλησπερα.. Μου εδωσε πριν λιγο καιρο ενας φιλος μου το trial του Ableton Live 5 και καθησα να το ψαξω και αν τελικα μου κανει να το αγορασω. Αυτο που θελω κυριως ειναι να κανω mixing τραγουδια μαζι με ετοιμες λουπες, οπως συνιθιζει να κανει ο dj Sasha τελευταια. Αλλα δεν εχω βρει ακομα πως γινεται. Ισως δεν εχω καταλαβει καλα ακομα τον τροπο με το οποιο δουλευει και μου φαινεται βουνο ολο αυτο. Αυτο που θελω απο σας ειναι αν μπορει καποιος να μου δωσει μια ιδεα για το πως θα το δουλεψω για αυτο που θελω, κ ισως αν εχει καποιος καποιο tutorial, σε pdf η βιντεο, που πιστευει οτι θα με βοηθησει. Ειδα πρωτα το manual αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Απο το ενα σημειο σε παραπεμπει στο αλλο, κ μετα στο αλλο, κ μετα χανεσαι.. :P Ελπιζω να υπαρχει καποιος να μπορει να με βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.. 8)
  3. thanx bloody.. Θα το δοκιμασω και αυτο που λες.. Μονο που δεν ξερω και πολυ καλα να χρησιμοποιω προγραμματα τυπου cubase και logic.. Οποτε οποιαδηποτε συμβουλη πιστευετε θα με βοηθησει, ριχτε την..
  4. yameth εχεις δικιο.. το δοκιμασα με τον compressor του soundforge και παρολο που "συμμαζεψε" λιγο την κατασταση, δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα.. Συμφωνω οτι το καλυτερο ειναι να ελεγχεις τις σταθμες οταν μιξαρεις, αλλα πολλες φορες τα τραγουδια δεν ειναι στην ιδια ενταση γραμμενα και ειναι λιγο δυσκολο να ρυθμισεις ακριβως ωστε να παιζουν ολα στο ιδιο level.. Υπαρχει καποια περιπτωση που να μπορω να θεσω ως "στανταρ" την ψηλοτερη τιμη του level ωστε αυτα που γραφονται να μην την υπερβαινουν; Επισης, τι αλλο πρεπει να προσεξω, ή τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να εχω καλυτερο αποτελεσμα στις εγγραφες μου;
  5. Χμμμ.. Cοmpressor δεν δοκιμασα οχι.. Δεν ξερω τις λειτουργιες του.. Μπορεις να μου πεις πως περιπου δουλευει; Θα πρεπει να χρησιμοποιησω τον compressor επιλεγοντας ολο το set η μονο τα σημεια που χρειαζονται αυξομειωση; Δωσε τα φωτα σου..
  6. Γεια σας.. Ειμαι καινουριος εδω και πρεπει να πω οτι βρηκα πολλες απαντησεις μεσα απο τα 8εματα.. Ηχογραφησα ενα dj-set μου με το soundforge 8.0 αλλα εχω ενα προβληματακι. Σε καποια σημεια του set μου η ενταση ειναι αλλες φορες κανονικη, αλλες πιο σιγα, αλλες πιο δυνατα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να κανω να παιζει το set σε μια συγκεκριμενη ενταση. Να δυναμωσουν δηλαδη τα σημεια που ειναι πιο σιγανα γραμμενα, να χαμηλωσουν τα σημεια που ειναι πιο δυνατα γραμμενα, ετσι ωστε να ειναι ολα σε μια ενταση. Σκεφτηκα να κανω normalize τα σημεια αυτα αλλα πρεπει να ψαχνω ολοκληρο το 2ωρο set και κατανταει ιδιαιτερα χρονοβορο και κουραστικο. Λοιπον, τι λετε; **(δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω αυτο το topic εδω ή στο recording.. Οι Mods μπορουν να το μετακινησουν αν 8ελουν)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου