Προς το περιεχόμενο

GiannisV.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GiannisV.

0

Φήμη

  1. Βoyz and gals, Καλησπέρα και μιας και καινούριος στα λημέρια σας καλός σας βρήκα. Βρήκα από μια συγκηρία ατυχών γεγονότων έναν συγκενή μου και μου έδωσε μια M-Audio Fast Track Ultra και μετά από εκτενή χρήση ενός χρόνου από διακοπή το τροφοδοτικό με πρόδοσε και Crashαρε. Τώρα μετα κόπου-υδρώτα-αίματος μάζεψα 300 ευρώ και αναζητώ κάτι καλό. Μιας και ενδιαφέρομαι και για άλλα, βρήκα μια firewire Focusrite Saffire Pro 14, η οποία μου άρεσε και είναι και σε πολύ καλή τιμή. Πείτε αν αξίζει ή αν έχετε κατα νου τίποτα άλλο ενημερώστε με παρακαλώ. Thanks in advance, GiannisV.
  2. Ευχαριστώ για την ψυχολογική υποστήριξη :D. Είναι κάτι που υπάρχει σε ζήτηση μιας και στην Κομοτηνή είναι λίγο περίεργα.
  3. Καλησπέρες παιδιά, Παραθέτω την συμμετοχή μου από τον προαναφερθέντα διαγωνισμό. Μιας και είμαι καινούριος σαν youtuber, θέλω συμβουλές και όλα τα σχετικά, οπότε βαράτεεε. Thakya, GiannisV.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου