Προς το περιεχόμενο

kostasbat

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Γυμναστής
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kostasbat

0

Φήμη

  1. Αυτο που γραφει ο Myster Maze γραφει κ στο manual του ενισχυτη...παντως αυτο που παρατηρω ως προς τον ηχο είναι ελαχιστα πιο δυνατο ηχο οταν παιζω στο ΑΒ και πιο γεματο οταν παιζω στο Α ... Σημειωση -δε ξερω αν παιζει ρολο σε ολο αυτο- χρησιομοποιω μονο τα καθαρα του.Παιζω με το fatfoot για distortion.
  2. Καλημέρα σε όλους! Πριν κάποιες μέρες αγόρασα ένα Peavey Valveking 212!Ειναι ο πρώτος μου λαμπάτος!Θελω να ρωτησω σχετικα με το Class A κ Class AB που αναφέρει στο manual και το σχετικο κουμπάκι που έχει απο πίσω για την ανάλογη ρύθμιση..Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβως εξυπηρετεί το Α και τι το ΑΒ?Εντελως πειραματικα παιζοντας μια στο Class AB μια στο Class A και μια στην μεση είδα οτι την μια είχε πιο πολυ ένταση (ΑΒ) την άλλη λίγο λιγοτερη και ίσως περισσοτερο μπάσσο (?) (Α) και τελος όταν το είχα στη μέση ήταν πιο χαμηλά...Αλλά επειδη δε νομιζω ότι είναι αυτός ο σκοπός του θα ήθελα τα φώτα σας..ή μάλλον τις λάμπες σας!!!!
  3. G.K.The Greek σου στέλνω προσωπικο μηνυμα να κανονίσουμε αν είναι!Thanx!
  4. Toυς πήρα αλλά μόνο κατοπιν παραγγελείας τον φέρνουν...το θέμα είναι ότι εγώ ψάχνω καπου να τον δοκιμάσω...δε μπορώ να τον αγοράσω ετσι χωρις να τον ακουσω...
  5. Τι έγινε κ εξαφανίστηκαν ετσι??Πήρα κ στο Art sound που φέρνει peavy αλλα δε τον έχει...
  6. Τους πήρα κ μου είπαν όχι πια...
  7. Kαλησπέρα παιδιά!!!Ψάχνω στο νετ να δω ποιος φέρνει τον peavy classic 30 να πάω να τον δοκιμάσω αλλά δε βρήκα τιποτα..βρηκα μάλλον ένα μαγαζί (telesound)που έλεγε ότι φέρνει peavy και στο τηλ που τον πήρα μου πε οτι αυτοι (οι classic) δεν έρχονται Ελλάδα... Έχετε ιδέα που μπορώ να τον βρω γιατι δε νομιζω να μη τον έχει κανένα κατάστημα στην Αθήνα...
  8. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!!Οπως προαναφέρθηκε αυτό που θα δώσει την λύση είναι να πάω με τα πεταλάκια να δοκιμάσω τους ενισχυτές που μου προτείνατε!!!Thanks και πάλι!!!
  9. Για μένα το fat foot είναι super!!!!Όταν το άκουσα δε μπήκα καν στην διαδικασια να ψάξω αλλο πετάλι..!Ειδικά το booster για τα solo που έχει με έχει σώσει.Βέβαια παίζει ρόλο κ ο ενισχυτής που θα το συνδιάσεις!Έρχονται κατοπιν παραεγγελιας απο Θεσσαλονικη.. www.telegun.com (και εννοειται ότι υπόστηριζουμε κ Ελληνικό προιόν)
  10. Tους φέρνει ο Τρίμης ε?? Θα πάω για ενα τεστ!!!Kαμιά άλλη προταση???
  11. Kαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Όπως λέει κ ο τίτλος είμαι σε αναζήτηση λαμπάτου ενισχυτή! Ο εξοπλισμός μου είναι μια fender stratocaster 1994 anniversary model με hot,vintage, και cool rails. Έχω το fatfoot του telegun,το mxr micro chorus,το flashback της tc electronic και ένα cry baby μονταρισμενο στον Jam.. O ενισχυτής που χρησιμοποιώ είναι ο Μarshall Valvestate vs 100.Το στυλ της μουσικής που παίζω είναι σε διασκευομπάντες οπότε η γκάμα είναι λιγο απο όλα! Θέλω έναν ενισχυτη λοιπόν full λάμπα με αρκετα καλά καθαρα μιας κ απο distortion το fat foot με καλύπτει πλήρως.. Υπάρχει η εκδοχή να συνδιάσω τον ενισχυτή που έχω με κάποιο head? ή να πάρω κάποιον combo?? Τελευταία ερώτηση..oι Laney τι λένε??? μιας και είναι αρκετά οικονομικοι..! Σας ευχαριστώ κ χρόνια πολλά!
  12. Για εμένα απτα κορυφαία distortion pedals (λαμπάτο) Fat Foot απο Τelegun!!!
  13. Thanks guys για τις προτάσεις..Θα προσπαθήσω να τα δοκιμάσω κ να κρατήσω αυτο που μου κολλάει καλύτερα..! Η γνώμη σας για τα booster του RAT? (Έλληνας που φτιάχνει custom πεταλάκια)Έχει παίξει κανείς σας?
  14. Έχω την εντυπωση οτι το Carl martin δεν ειναι true bypass....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου