Προς το περιεχόμενο

theoros1994

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή theoros1994

0

Φήμη

  1. Εχεις δει απο καπου πως κουρδιζετε τρεμολο τυπου floyd rose ??
  2. Άλλο ένα αξιόλογο μηχάνημα... http://www.thomann.de/gr/peavey_vypyr_30.htm Τον χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο σχεδόν.. έχει 12ρη ηχίο, πολύ δυνατή ένταση, τον χρησιμοποιώ και σε πρόβες με την μπάντα μου.. και από της 13 σκάλες που έχει στο volume στο 4 παίζει άνετα δίπλα σε όλα τα άλλα όργανα.. όπως σε έναν 100αρη marshall και φυσικά στον drumer μας που πραγματικά βάζει όλη του την δύναμη όταν παίζει :P Ελπίζω να σε βοήθησα..
  3. Έχεις δίκαιο αλλά γούστα είναι αυτά.. Εγώ προτημάω τα σχετικά οχι και τόσο λεπτά μανίκια, σκέπσου ότι παίζω με DEAN ml 79, που έχει μανίκι παρόμοιο με της schecter..
  4. Αφού σου άρεσε η schecter κοίτα αυτή που είναι στο χρηματικό όριο που διαθέτεις.. http://www.thomann.de/gr/schecter_c_1_standard_bc.htm ή και αυτή http://www.thomann.de/gr/schecter_damien_elite_6_stbk.htm :)
  5. Για ποιο λογο να παρει τον fender τον ενισχυτη ? ειναι απλα ελειπης σε ηχο... , για οχι κατι σαν αυτο http://www.thomann.de/gr/peavey_vypyr_15.htm ?? και μια κιθαρα σαν αυτη http://www.thomann.de/gr/ibanez_grg150dx_bkn.htm ??
  6. Dimebag Darrell Δεν αναφέρθηκε από κανέναν αλλό από ότι πρόσεξα.. αλλά για μένα και για πόλλους άλλους είναι και θα είναι από τουσ καλύτερους κιθαρήστες που υπήρξαν ποτέ... R.I.P. DIME \m/ χάρη σε αυτόν παίζω κιθάρα ..
  7. Καλοί φάση δεν λέω.. αλλά από τον 20watto fender που δοκίμασα.. ο peavey vypyr 30άρης που έχω.. είναι πολύ καλύτερος.. ο fender δεν μου έδωσε την τόσο βαριά παραμόρφωση που θέλω.. Αλλά και πάλι σίγουρα τα μεγαλύτερα μοντέλα της fender θα είναι καλύτερα από τον 20άρη που έπεσε στα χέρια μου.. :P
  8. Ωχ! Δεν το σκέφτηκα αυτό, έχεις δίκαιο :P
  9. Σίγουρα.. Αλλά είναι μια φτηνή λύση.. Δεν είμαι και πολύ σχετικός από αυτά ..
  10. Κάτι σαν το metal zone της boss δεν θα έκανε δουλειά ; κοίτα και πεταλάκια digitech για overdrive φάση. Από περιέργια, με τι κιθάρα παίζεις;
  11. Έχω μία Dean ml 79 f , και θέλω να αλλάξω τους μαγνήτες.. Χρησιμοποιώ κούρδισμα dropped D (CGCFAD) , και παίζω κυρίος metalcore με melodic επιροές . Είμαι ενδιάμεσα σε emg και seymour duncan blackout . Θέλω να μου πείτε γνώμες.. Και αν μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ του emg 81 x και του seymour duncan blackout ahb-2 . Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..
  12. Θέλω να αλλάξω μαγνήτες σε μια Dean ml 79 f . Παίζω κυρίος metalcore με επιροές melodic . Ποιό από τα 3 μοντέλα blackout θα ήταν καλύτερο ? Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές που έχει το κάθε μοντέλο ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου