Προς το περιεχόμενο

giorgos frouto

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή giorgos frouto

0

Φήμη

  1. πινακας ανακοινωσεων με φελλο +1 ;D καλη πατεντα ... ο φελλος πάντως κανει δουλεια, το εχω δοκιμάσει
  2. τελικα βρηκα μια RME fireface 800 μεταχειρισμενη σε καλη τιμη :) καναμε μια βολτα, πηραμε πολλες γνωμες και ακουσαμε αρκετα monitor KRK,Adam,Focal,Yamaha,Mackie,fostex ειμαστε κοντα στα Adam αλλα απο την αλλη μας αρεσαν και τα Fostex PM-05 τα οπια ειναι πολυ πιο φθηνα ;) αλλα νομιζουμε οτι θα κανουμε δουλιτσα σε αυτα. haryy εριξα μια ματια στιν Allen @ Heath zed r16 φανηκε ενδιαφερον αλλα ξεπερναει το budget :-\ αν καταλαβα καλα με αυτην την κονσολα συνδεουμε κατευθειαν στον υπολογιστη ετσι? τα dynaudio δεν καταφεραμε να τα ακουσουμε αν και ειναι αρκετα ακριβα ισως τα Dynaudio BM5A
  3. εχω ψάξει στων θωμα, σε αυτή την κατηγορία εχω καταλήξει στην focusrite (λογο προενυσχίσεις) την εχει δουλεψει καποιος? απλα ρωτάω αν χρειαζεται να παω στην RME. μπελα (με τα yamaha) γιατι εχω ακουσει οτι κανεις δυσκολα μιχ. σιγουρα θελει εξοικειωση, με οποιο monitor και αν επιλεξω.
  4. οκ sory ... :P Μπορεί κάποιος να βοηθείση ??? ειδικα για την focusrite.γνωριζει καποιος?
  5. Καλημέρα! Αποφασίσαμε να αναβαφμίσουμε το studio που κάνουμε πρόβες και να ηχογραφήσουμε το δευτερο album μας. ο χορος ειναι καλα ηχομονομένος για πρόβες-ηχογραφήσεις. αυτι τι στιγμη ειμαι στιν αναζήτηση καρτας ηχου και monitor χριαζόμαστε κατι ποιοτικο σε καλη τιμη ;) σε πρωτη φαση λεμε να γραψουμε κιθάρες, πληκτρα,μπάσο,φωνή.(τυμπανα αλλου) τα μικρόφωνα υπάρχουν κάπια δικά μας αλλα δανισμένα-νοικιασμενα. το mix αν ολλα παν'καλα θα το κάνουμε εμεις, εχουμε φιλο ηχολίπτη που θα μας βοηθείση σε ολλα τα παραπάνο. το Budget για καρτα,monitor,pc ειναι 2500-3000 (καποια πραγματα αν τα βρουμε μπορει να τα παρουμε και μεταχειρισμενα) για καρτα ειμαι κοντα στην Focusrite Liquid Saffire PRO 56 θα μπορεσω να κανω δουλεια με αυτην ? ή να παω σε κατι πιο δοκιμασμένο σιγουρο οπος τιν RME Fireface 800 ? και ισος την STEINBERG MR816X εχεται να προτίνετε κατι αλλο? (εχουν και μια διαφορα στα 500 ευρο :-\ ) μπορώ να βασιστώ στις προενυσχίσεις απο τις κάρτες για να παρω τα πρώτα σηματα χωρις να προσθέσω κατι αλλο κονσολα rack κτλ.? αν και δεν θα γράψουμαι τυμπανα θελω να εχει 8 input για να ηχογραφούμαι τις πρόβες μας και να εχουμαι επιλογές. για pc θα στίσουμε ενα ειδικά για τιν περίσταση κοντα στα 1000 ευρο και θα δουλεψουμε στο CUBASE τι πρεπει να προσεξω? Στα monitor οι επιλογές ειναι πολλες μπορουμε να διαθέσουμαι 500-1000 euro ειμαι κοντά στα εξεις: adam A7x ή Α5χ KRK VXT 8 ή RP-8G2 ή κάποια φτινη σειρα τις focal - genelec (focal cms 50- 65. genelec 8020 bpm) ή να παμε στα κλασικα yamaha hs 80 m (θα βρω μπελα με αυτα?) ??? τι προτίνετε? Ευχαριστω εκ τον προτερων sory για τα πολλα ερωτιματα ???
  6. Ο Πρώτος δίσκος των "ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ" - ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κυκλοφορεί σε δική τους ανεξάρτητη παραγωγή. θα τον βρείτε σε κεντρικά δισκοπολία (9-10 ευρο) και στα live του group σε μειωμένη τιμή ;) http://www.myspace.com/froutatoudasous τον απρίλη παρουσιάζουν το δίσκο τους σε Θεσ/νικη και Αθήνα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου