Προς το περιεχόμενο

orionkirk

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή orionkirk

0

Φήμη

  1. Δεν είπα σε καμία περίπτωση οτι ο ENGL είναι ίδιος με MARSH αλλά ότι είναι κάτι ενδιάμεσο σε MESA και MARSH..αλλά με πολύ δικό του χαρακτήρα. Ο Blackmore που λες σίγουρα Marshalizei και είναι γαμώ τα κεφάλια! Πάντως στα δικά μου αφτιά οι ENGL είναι οι πιο δυνατοί! Φοβερός ήχος! Πάρε για παράδειγμα τα ρυθμικά των Hammerfall που άσχετα αν γουστάρουμε ή όχι τη μουσική τους από θέμα ήχου τα σπάνε!!Αυτοί γράφουν με MESA και ENGL. Όπως ξαναείπα είναι καθαρά θέμα γούστου και τουλάχιστον στα δικά μου αφτιά ENGL και τίποτε άλλο!(εκτός απο DIESEL :) )
  2. Θα διαφωνήσω, είναι πολλά θέματα που παίζουν στον ήχο και αν κάποιος ξέρει να μιξάρει ρυθμικά τότε με ENGL γενικά μπορεί να βγάλει ήχο κτήνος!Επίσης επειδή έχω δει αρκετά live και από μέσα αλλά και απ'έξω σαν θεατής σε μεγάλα συγκροτήματα θα τολμούσα να πω οτι οι πιο πολλοί έχουν ENGL επάνω..πάρε για παράδειγμα Symphony X που έπαιξαν στην Αθήνα τον Οκτώβρη...είχα την τιμή να παίξω support εκεί και να δω από κοντά όλο το στήσιμο κλπ μίλησα με τον Romeo και ENGL και πάλι ENGL! Γι'αυτό σου λέω παίζει μεγάλο ρόλο τι ηχοληψία κάνεις και πως το βγάζεις προς τα έξω το θέμα.. Οι ENGL σκοτώνουν και έχουν χαρακτήρα στον ήχο τους..είναι κάτι ανάμεσα σε Mesa και Marsh αλλά όχι τα τζιτζίκι... Anyway ψηφίζω με διαφορά ENGL! :)
  3. :) Είναι και γούστα αυτά είναι υποκειμενικά και ανάλογα κι'όλας το στυλ που παίζει κανείς.. γενικά εγώ γουστάρω πολύ engl.. έχουν γκάζια και είναι γεμάτος ο ήχος τους. :)
  4. koita ton exw akousei s'enan filo mou kai eixa tin idia apopsi me aytin pou sximatisa edw ksanakougontas ton... egw exw mia engl e530 proenisxysi me teliko peavey clasic 60w kai skotwnei!!Ktinos!! genika oi engl exoun poly sfixta mpasa kai polla gazia kai an ixografiseis 4 kanalia 2 left 2 right tote to apotelesma den sygrinetai me ton evh epeidi exw akousei kai ixografisi...
  5. O engl vgazei aliteia pou den vgainei sto evh! Ta mpasa tou evh einai kapws xalara kai o ixos mpoukwmenos ligo... o engl einai pitsa mpala kai karate!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου