Προς το περιεχόμενο

washburn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή washburn

0

Φήμη

  1. δεν παρεξηγω σιγα!!!! για τα δικα μου στανταρτς!! προτιμω να ειναι χαμηλοτερο το εισιτιριο και να μην παρω τιποτα διοτι και 40 ευρω να παρω δεν θα λυσω το προβλημα της ζωης μου..εαν προκειτε για πολλα λεφτα τοτε ειναι αλλη κατασταση σημαινει οτι για να βγαλεισ πολλα λεφτα εχεισ αφειερωθει σε αυτο και συντυρησε απο αυτο! anyway!!!οταν το κοινο σου ειναι φοιτητες και νεα παιδια δεν μπορεις ετσι ευκολα να δινεις 8 και 12 ευρω...και ετσι ειναι διοτι στο λιve με τα 12 ευρω ηταν το πολυ 50 ατομα..... :( :(
  2. μια φορα που ειχαμε παιξει στο ροντεο ειχε εισιτηριο 8 ευροπουλα...το θεωρω απαραδεκτο...εγω ντρεπομουνα να το πω σε φιλουσ οτι θα παιξουμε...νομιζω οτι ειναι υπερβολικο το ποσον..ειδικα σε ενα αλλο δεν θελω να πω ποιο(...) ειχε εισοδο 12!!!!!!!ελεος ποιοι ημαστε ??
  3. ρε το παρακανες ασ αρχισουμε με οακα και βλεπουμε!!!
  4. ωχ μπηκα στο τρυπακι...εγω λεω να παρω αυτη!!!! http://www.thomann.de/harley_benton_hbms620tr_egitarre_prodinfo.html?iwid=2 η αυτη http://www.thomann.de/thoiw2_harley_benton_hbt16be_egitarre_prodinfo.html γινετε να πληρωσεις μεσο τραπεζικου λογαριασμου καταθετοντας καποια λεφτα χωρισ καρτα??
  5. εγω αν γινετε το θελω ολο αλλα και αυτο που εχεις εδω δεν ξερω πως να το κατεβασω..
  6. νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικο..αφου και αυτος απο καπου το κατεβασε.. :(
  7. εννοειτε αυτο!!!!! τωρα αν μερικοι εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την ... ειναι αλλο θεμα!!αλλα μπορει να εισαι και μισο χρονο στο χωρο της μουσικης και να εχεις καταλαβει τη σημαινει παιζω μουσικη...γιατι αλλο επιδιξη και αλλο μουσικη και 19 ειμαι και μενω ανατολικα προαστια..ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι τυφλος...οι πληοψιφια ειναι τρεντακηδες που το μονο που ξερουν ειναι να χτενιζουν την φραντζα τουσ.σιγουρα υπαρχουν και εξεραισεις οι πληοψιφια το εκανε αυτο... οχι ολοι ομως..... δηλαδη επειδη το καναμε και εμεις ανερειτε ως λαθος??δεν καταλαβαινω αυτη την λογικη
  8. καλα απο οτι βλεπω μερικοι πιαστηκατε απο το θεμα για να κανετε φιλοσοφικες αναλυσεις.... μια γνωμη ειπα δεν εκανα λαικο κηρυγμα....ουτε εδωσα το εναυσμα για επανασταση ....ελεος!!!!
  9. το αν υπαρχουν χαμενοι 30αρηδες η οχι δεν καθιστα αυτη την συμπεριφορα σωστη διοτι δεν κανουν το κεφι τους αλλα παρασυρομενοι απο την ελευθερια της ροκ και της <αναρχιας> αλλα κα μιμουμενοι καποιους αλλους φτανουν σε αυτο το αποτελεσμα...εγω εχω δει οτι οι περισοτεροι καπνιζουν στελνουν μηνυματα και λενε αττακες και καλα ειμαι ο ψαγμενος ροκας που δε μασαει σε τιποτα ενω στην πραγματικοτητα ειναι οι πλεον χαμμενοι..τι σημαινει για σας οταν ενα μικρο παιδι βγαινει να παιξει με τσιγαρο στο στομα καμπαρντινα και καομποικο καπελο???κανει το κεφι του ???
  10. ασχετο λιγο αλλα και σχετικο!!! επειδη ειχε τυχει να παρω το τευχος που ειχε μεσα το cd απο την ελευθεροτυπια και να διαβασω και να δω φωτογραφιες στο ενθετο..θελω να πω οτι μου φενεται πολυ κακογουστο 15χρονα παιδια ντυμενα δηθεν και με το στυλακι <<λες και ειναι 40 χρονια στην σκηνη>> να χωροπηδανε πανω στο stαge σαν κστσικια και να προσπαθουν να περασουν ενα μηνυμα οτι ολα ειναι φλου κουτουρου!!(εντομεταξι οι πιο πολλεσ μπαντες ειναι απο κολλεγια....)ξερουν αραγε οταν λενε τραγουδια απο μεγαλα rock συγκροτηματα τι πραγματικα εννοουν?? γνωμη μου παντα.
  11. ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας. κανεις δεν μου ανεφερε τις musicman γιατι? επειδη μου αρεσουν για αυτο το λεω!!θα ηθελα να ρωτησω κα κατι αλλο..υπαρχει gibson που να εχει floyd rose h τρεμολο και να μην εχει αυτο το κλασσικο σχημα??οσο περιεργο και να σας φανει δεν με βολευει καθολου!!! αυτο που θελω ειναι να εχει γλυκα πριμα να μην κανεις σηκομα και να σου ξυνει τα αυτια...και στιβαρα μπασα να μην πουμαρει.. θα μπορουσα να παρω μια κιθαρα με γκαζια και εναν ενισχυτη με γλυκα καθαρα ωστε να καλυψω τις αναγκες μου?? οσο για την custom επιλογη μου αρεσει αλλα δεν ξερω αν εχω τις γνωσεις ...
  12. δεν καταλαβα το σχολιο σου....μαλλον δεν με βοηθαει!!
  13. παιδια ειμαι καινουργιος στο site αλλα ασχολουμε χρονια με την μουσικη..θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε μερικες γνωμεσ για τις αγορες που θελω να κανω καταρχην εχω μια washburn wg-580 με seymour duncan μαγνητες ,εναν create 12 kai μια zoom gfx-8 θα ηθελα να ανεβω επιπεδο διοτι ο ηχος αυτων δεν με ικανοποιει πλεον.. τα χρηματα που θα διαθεσω θα ειναι αρκετα γυρω στα 3500ε. ο ηχοσ που θελω ειναι κατι σαν του gary moore-steve morse στην παραμορφωση και bb king sta καθαρα!!! ευχαριστω!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου