Προς το περιεχόμενο

BSolution

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    52
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από BSolution

  1. Καλησπέρα , δοκίμασε στον Παναγίωτη Κουρμπή στα Εξάρχεια . Φαντάζομαι για να στήνει τόσους δικούς του ενισχυτές θα στη κάνει άνετα την δουλειά .
  2. Όποια απο τα δύο οικονομικά μοντέλα της Furman το Merit M10XE και Merit M10LXE θα σε καλύψουν αρκετά , έχει φίλτρα ρεύματος και προστασία απο υπέρταση του δικτύου . Νομίζω κάπου στα 100 ευρώ κυμαίνονται .
  3. Καλησπέρα σε όλους . Παρατηρώ ότι υπάρχουν κατηγορίες δημοσίως για μερικούς για , κατα την γνώμη μου , υποτιθέμενα περιστατικά που έχουν γίνει . Λέω υποτιθέμενα διότι μάλλον κανένας απο έμας , τουλάχιστον όχι πάντα , δεν ήταν παρών στις συνδιαλλαγές μεταξύ του καταστηματάρχη και του δυσαρεστημένου πελάτη ώστε να ξέρει ποίος είχε δίκαιο ή άδικο ή τι ακριβώς ήταν το θέμα της κάθε επισκευής ή τι ζήτησε ο πελάτης και τι του επισκεύασαν ή τι είδους βλάβη νόμιζε ο πελατης ότι είχε ο ενισχυτής ή η κιθάρα του αλλά τελικά δεν ήταν αυτή που νόμιζε ή οτι ο πελάτης δεν ξέρει τι του γίνεται και άλλα λέει και άλλα θέλει ή ακόμα και απο την μεριά των πελατών να δηλώνουν επίτηδες άγνοια για σοβαρές βλάβες που έχουν οι ενισχυτές και οι κιθάρες τους ταλαιπωρώντας και χώνοντας έτσι τον επισκευαστή να τους κάνει την δουλειά πολλές φορές σχεδόν τσάμπα αφου ''στο σπίτι έπαιζε μια χαρά εδώ τι έπαθε ? '' , (ένα κλασσικό ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ κόλπο για όσους νομίζουν οτι μόνο οι Έλληνες καταστηματάρχες είναι οι πονηροί της υπόθεσης) . Οπότε καταλαβαίνετε πλέον οτι δεν εμποδίζει ούτε εμένα , ούτε τον οποιονδήποτε αν θέλει να δυσφημίσει επειδή νομίζει οτι δεν έγινε η δουλειά του όπως αυτός ακριβώς νόμιζε οτι θα γινόταν και στα χρήματα που νόμιζε οτι θα κόστιζε ή απλά επειδή στραβογάμησε χτές βράδυ . Επειδή αρκετοί απο τους αναφερθέντες προηγουμένως είναι γνωστοί μου και περνάω αρκετές ώρες στον καθένα διαφορετικά μέσα στην βδομάδα ΟΛΑ τα παραπάνω περιστατικά τα έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου . Συμφωνώ οτι πολλές φορές και εκτός προγράμματος θα βγεί το κατάστημα , για τους δικους του πάντα λόγους , αλλά είμαι σίγουρος οτι πολλοί απο εμάς έχουν εξυπηρετηθεί και πολύ πιο γρήγορα απο το αναμενόμενο . Αλλά πιστεύω δεν είναι λόγος αυτός να ''θάψουμε'' ανθρώπους που κατα μέσο όρο έχουν βοηθήσει λίγο ή πολύ αρκετό απο το κιθαριστικό και μπασιστικό κοινό των Αθηνών . Αλήθεια κύριοι moderators υπάρχει τρόπος να προστατευθούν το όνομα αλλά και τα δικαιώματα των αναφερθέντων ?
  4. Ι know αλλά δεν αναφερόμουν στους plexi Marshall .
  5. Καλησπέρα , ο jtm φοράει ΚΤ66 ενώ ο jmp EL34 ή 6L6 αναλόγως τι μετασχηματιστή τροφοδοσίας του έχει ο κατασκευαστής . Συνήθως οι EL34 και οι 6L6 είναι μάλλον λίγο πιο κατάλληλες για το λίγο extra gain που θές να φτάσεις . Επειδή έχω ακούσει στον ίδιο ενισχυτή αυτές τις τρείς λάμπες έφτασα στο συμπέρασμα οτι οι KT66 ήταν λίγο bluesy και κάπως fuzzαριστές στα μπάσσα και στα πρίμα ενώ οι EL34 και οι 6L6 είχαν πιο solid μεσαία και πιο tight μπάσσα . Επίσης αν θέλεις clean headroom πρέπει να έχεις απο 50 εως 100 watt και ενισχυτή που κατασκευαστικά απο το design του να μήν σπάει νώρις . Ρέπλικές των JTM και JMP αλλά και πολλούς handwired ενισχυτές φτιάχνει επίσης και ο Κουρμπής στα Εξάρχεια όπου θα σου πρότεινα να πάς μια βόλτα να τους ακούσεις γιατί η δουλειά που έχει ρίξει είναι αξιοθαύμαστη .
  6. Ρώτησα για τα τάστα πρίν γιατί ανάλογα τον μάστωρα έχει παρατηρηθεί ότι μετά απο αλλαγή τα τάστα είναι αρκετά γωνιασμένα πρός τα μέσα προκαλώντας το ανεπιθύμητο fret out .
  7. Έχεις αλλάξει τάστα ή έχεις κάνει καθόλου ταστοδουλειές ?
  8. Suhr Riot . Σαφώς όχι απο τα φθηνότερα αλλά....
  9. Sorry ξέχασα οτι έχει και maple top πανω στο mahogany body . Χρονια Πολλά και πάλι .
  10. Τσέκαρε επίσης και τις συγκεκριμένες : Michael Kelly Patriot Premium Mahogany body Mahogany neck Ebony fretboard Emg 81/85 pickups Grover tuning machines Αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα στην Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια . Όποτε σε πάει ο δρόμος πήγαινε για δοκιμή . Νομίζω γύρω στα 700 ευρώ κυμαίνονται και αν το ψάξεις σε άλλα thread του forum θα διαπιστώσεις οτί η συγκεκριμένη εταιρία αξίζει .
  11. http://www.peerlessguitars.com.au/products.html&pID=25 http://www.peerlessguitars.com.au/products.html&pID=27 (η ίδια βγαίνει και σε sunburst) http://www.peerlessguitars.com.au/products.html&pID=29 Πάρα πολύ καλά value for money όργανα και θα τις δοκιμάσεις στην Θεμιστοκλέους 54 στα Εξάρχεια .
  12. Σου τρίζει στις ανοιχτές ή όταν πατάς κάποια τάστα ? Πολλές φορές από πτώσεις χαντακώνονται τάστα και ''μπαζάρουν'' σε μερικά σημεία ή σκαλώνουν στα σηκώματα οι χορδές αφού και αυτές τσαλακώνονται πολλές φορές από την πτώση . Τσέκαρε επίσης και το action μήπως το μπράτσο έχει γυρίσει ανάποδα .
  13. Εννοούσα τις βίδες που ρυθμίζουν τις αρμονικές , που στην ουσία κρατάνε τα saddles κάτω στο plate του floyd . Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα το έλυσα με αυτόν τον τρόπο .
  14. Πολλές φορές αν τα saddles δεν είναι βιδωμένα καλά παρουσιάζουν αυτό το φαινόμενο . Αυτά τα είχες σφίξει όπως έκανες με τις υπόλοιπες βίδες ?
  15. Το μπλέ καλώδιο έχει μπλεντάζ και έναν αγωγό ή μόνο μπλεντάζ ? Γιατί αν έχει μόνο μπλεντάζ τότε θα είναι καλώδιο γείωσης και πιθανόν θα ένωνε την γείωση του 3θέσιου με τα ποτενσιόμετρα . Λίγο δύσκολο να είναι η master γείωση γιατί θα σου έκανε θόρυβο .
  16. Καλησπέρα , τσέκαρα το σχέδιο του κυκλώματος και αν κατάλαβα σωστά ΔΕΝ έχει bias trim και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση γιατί σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις ένα ζευγάρι EL34 το οποίο να έχει αν όχι το ίδιο ένα πολύ κοντινό plate current με το προηγούμενο ζευγάρι . Βέβαια , πρέπει να κάνεις μέτρηση μέσα στον ενισχυτή για να το διαπιστώσεις αυτό αλλά έχε υπ'όψιν σου ότι μέσα στον ενισχυτή κυκλοφορούν ρεύματα ως και 300 volt οπότε καλύτερα να το κοιτάξει κάποιος που γνωρίζει από τέτοια . Προσωπικά εμένα όλους τους ενισχυτές μου ως τώρα (και παρακαλώ να μην θεωρηθεί διαφήμιση ) τους πάω στον Παναγιώτη Κουρμπή (Θεμιστοκλέους 54 Εξάρχεια 210-3615540) . Αρκετά εξυπηρετικός με καλές τιμές και πάρα πολύ γνώση γύρω από το αντικείμενο .
  17. Καλησπέρα , για να συνδέσεις δύο όργανα σε έναν ενισχυτή καλή λύση είναι το Lehle 3@1 SGoS . Αντιπροσωπεία βρίσκεται Θεμιστοκλέους 54 Εξάρχεια 210-3615540 . Το link του πεταλιού είναι το εξής : http://www.lehle.com/products/frameset_l1.php?country=gr&lang=en&L1_Link=3at1
  18. Evidence Melody ή Evidence Forte οι τιμές τους είναι σίγουρα λίγο πιο πάνω από τον μέσο όρο αλλά για πολλούς αξίζουν τα λεφτά τους .
  19. Ποιο μαγαζι ομως θα με αφησει να παω με τον ενισχυτη μου εκει και να δοκιμασω την καμπινα τους? Για Fryette και Diezel θα πας Θεμιστοκλέους 54 Εξάρχεια , 3615540 . Μίλα με τον Ανδρέα . Έχει τύχει να είμαι μέσα στο κατάστημα και μπαίνει άνθρωπος με την κιθάρα του ζητώντας να ακούσει ενισχυτές και τον έβαλε σε 5 διαφορετικούς σε συνδυασμό με 3 διαφορετικές καμπίνες . Συνολικά η διαδικασία κράτησε 1.30 ώρα . Οπότε πιστεύω ότι δεν θα συναντήσεις πρόβλημα .
  20. Οποιαδήποτε επιλογή αγοράς καμπίνας κάνεις φίλε john52 άκου την πρώτα μαζί με τον ενισχυτή σου και μετά κάνε το βήμα . Κατά την γνώμη μου δεν ακούγονται ωραία όλα τα κεφάλια σε όλες τις καμπίνες .
  21. Καλησπέρα φίλε john 52 , Aρκετά σοβαρή αγορά (στα 450 ευρώ νομίζω) είναι η B52 2x12 τα specs θα τα δεις εδώ : http://www.b-52stealthseries.com/ST212S.html Η εν λόγω καμπίνα βρίσκεται Θεμιστοκλέους 54 Εξάρχεια , 210-3615540 .
  22. Κανένα πρόβλημα εγώ έπρεπε να ήμουν πιο συγκεκριμένος .
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου