Προς το περιεχόμενο

DjVangelis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή DjVangelis

0

Φήμη

  1. Λοιπον παιδες κ εγω βρηκα μια πολλη καλη λυση που πρεπει να διαβασετε ολοι. Επειδη δεν υπαρχει προγραμμα να τα καλυπτει ολα, ξεσκονισα τα αγαπημενα μου mk2 και 1200 singles δεκαετιας 80 και με τα λεφτα που θα εδινα για ολη αυτη την παλαβομαρα που επικρατει με τα pc θα αγορασω ενα μινι βαν να τα μεταφερω :D Το πολυ πολυ να μου κολλησει η βελονα :wink: NO MORE DIGITS!!!!
  2. Προσωπικα το καλυτερο προγραμμα και το πιο σταθερο για dj's ειναι το PCDJ red. Αν ειχε master tempo θα υπηρχε μονοπωλιο με την βαση που διαθετει. Ειναι το πιο σταθερο απο ολα. Σαν δευτερο, το TRAKTOR. Αψογο αλλα ελλειψη σε ελληνικους χαρακτηρες. Ολα καλα ειναι αν ξερεις ακριβως τις δυνατοτητες. Για live ομως, το pcdj και το traktor. Τα επομενα pcdj απο αυτο ειναι για παιδακια που θελουν να βλεπουν μονο κουμπια στην οθονη και να μιξαρουν μονο beat.
  3. σχολιο για την Hercules? :P Ημουν σε απογνωση οταν την αγορασα διοτι ηθελα να δουλεψω με το laptop. H κονσολιτσα εχει το μαυρο της το χαλι. Αν σου εχουν χαλασει τα κουμπακια που ειναι απο πλαστικο, ανοιξε τη και κολλησε τα με μια γερη κολλα στις επαφες κ βαλε υγρη σιλικονη να γεμισουν τα κενα. Ο μικτης και ο ηχος ειναι χαλια (σου συνιστω εξωτερικο μικτη, τα progs που τη συνοδευουν ειναι για μη επαγγελματικη χρηση διοτι η βαση για mp3 (κατηγοριες, περιορισμος στην ποσοτητα κομματιων, ευχρηστια) ειναι για γελια. Λοιπον προσωπικα αν θελεις να δουλεψεις, χρησιμοποιησε το Τraktor. Με ρυθμισεις ειναι πολυ καλο εργαλειο. Βεβαια το Sync δεν δουλευει παντα (μονο σε dance και rnb και οτι εχει καθαρες κυματομορφες). Για ελληνικα πρεπει απο πριν να δηλωνεις cue. To scratch το ξεχνας!!! μην παιδευεσαι. Χρησιμοποιησε την πρωτη εκδοση του Virtual με την καμερα + 1 technics MK2. Τα joge wheels ξεχασε τα για search γιατι τα χερια βρισκουν επανω οταν δουλευεις fader. Θα την διαλυσω και θα τραβηξω καλωδια για αλλα κουμπια σε συνδιασμο με ενα usb πληκτρολογιο. Μην την αγορασεις αν δεν το εχεις κανει ηδη διοτι... θα απογοητευτεις. θελεις asio, καινουργιους drivers και ενα αρχειακι .tks για να την δουλεψεις με traktor. [email protected] αν το θελησεις. Aυτα.. sorry αν σε απογοητευσα. :cry:
  4. :) παω αυριο κιολας!! :) ευχαριστω και παλι.
  5. Ευχαριστω yameth. Βρηκα ενα σχεδιο στο internet γιατι επισης χρειαζεται και καποιες τροποποιησεις με αντιστασεις κ διοδους ωστε να χρησιμοποιησω την εισοδο του joystick που εχει η φτηνη καρτα μου:) θα βαλω και τη διευθυνση εδω για οποιον αλλον ενδιαφερεται. Φιλικα Βαγγελης
  6. Τα cds που αντιγραφεις ειναι original? Αν ναι η λυση ειναι αυτη που σου εγραψε και ο Αlsofocus αλλα καντα mp3 να εχεις και ενα backup ;)
  7. Δοκιμασες να ψαξεις για ενα mini disk το οποιο να εχει usb ωστε μετα τις ηχογραφησεις σου να τα περασεις στο pc και να τα καθαρισεις απο θορυβους και scratches?
  8. Υπαρχει καποιος να ξερει αν μπορω απο το midi out ενος dj controller οπως της Hercules να παω σε Com ωστε χρησιμοποιωντας το midi mapper της κονσολας να περασω τα shorcuts του προγραμματος στα κουμπια? To PCDJ δεν βλεπει USB. :evil:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου