Προς το περιεχόμενο

hannibal1908

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή hannibal1908

0

Φήμη

  1. Παρόμοιο πρόβλημα που είχα σε μια ltd MH-400 με floyd rose ,λύθηκε ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφει ο fidelis.
  2. Όταν κάνεις επανεκκίνηση και σου βγάζει την μαύρη οθόνη ,εκτός από τις επιλογές <<κανονική εκκίνηση>> και <<ασφαλή λειτουργία>> ,υπάρχει και τρίτη επιλογή.<<Τελευταία σωστή ρύθμιση>> ή κάπως έτσι.Αν σε βάλει στα windows ,κάνε μια πλήρη σάρωση για ιούς και malware.Επίσης θυμήσου αν εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα.Αν ναι απεγκατέστησέ το.
  3. Το κάθε πεταλάκι χρειάζεται δικό του ρεύμα.Πάρε άλλο ένα τροφοδοτικό για το delay και είσαι οκ. Να προσέξεις όμως το τροφοδοτικό σου να είναι στα ίδια volt και να έχει την ίδια πολικότητα με το πετάλι που θα συνδέσεις.Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις μπαταρία , όμως δεν θα στην συνιστούσα γιατί ειδικά τα delay την ξελιγώνουν στο αψε-σβήσε.
  4. 1. Τα ανάποδα headstock 2. Να αγοράζω μια κιθάρα και την άλλη μέρα να ψάχνω για την επόμενη. 3. Οι κιθάρες που έχουν το jack μπροστά (SG). 4. Οι κιθάρες που έχουν τόσες γωνίες , που κόβεσαι όταν παίζεις. 5. Οι χορδές που σκουριάζουν από το πρώτο λεπτό παιξίματος. 6. Οι κιθάρες που έχουν ένα φορτηγό μαγνήτες.
  5. Για το στυλ που θέλεις σίγουρα τη 2η λόγω EMG μαγνητών.Τρελό γκάζι.
  6. Ένα πολύ καλό προγραμματάκι είναι το guitar and drum trainer.Απλό και εύχρηστο.
  7. Φαντάζομαι ότι με το σήκωμα της γέφυρας άλλαξε και το ύψος των χορδών.Δοκίμασε να αλλάξεις ανάλογα και το ύψος των μαγνητών.
  8. Τον συγκεκριμένο ενισχυτή τον έχω ακούσει και είναι ότι πρέπει για Metal.Επίσης η τιμή του είναι σκοτωμένη.Αν είχα τα χρήματα θα τον αγόραζα για μένα.Ελπίζω να σε κάλυψα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου