Προς το περιεχόμενο

vaggozer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vaggozer

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους, ψωνιζω απο το εξωτερικο περιπου 4 - 5 χρονια συνολικα και ειχα 2 εμπειριες μεχρι στιγμης που δεν μου ειχε ερθει το πακετο. Ο κανονας που πρεπει να εχουμε ολοι στο μυαλο μας και να μην την ξεχναμε ποτε μα ποτε εκτος εαν ειμαστε σε κανενα γνωστο μαγαζι(θα μιλησω παρακατω για αυτο) παντα πληρωνουμε με paypal. Δεν δεχεται paypal?δεν αγοραζουμε. Η πρωτη φορα που δεν μου ηρθε ποτε το πακετο ηταν οταν ειχα αγοράσει απο το ebay κατι πραγματα που ηθελα και δεν ηρθαν (αξιας 30Ε). Αμεσως επικοινώνησα με τον πωλητη και μου ελεγε τα δικα του.Εκανα report στην paypal επικοινωνησε με τον πωλητη και μετα απο 1 - 2 μερες είχα τα χρηματα πισω στην καρτα μου. Η δευτερη φορα ηταν παρομοια μονο το αντικειμενο που ειχα πληρωσει κοστιζε 190Ε. Anyway, δεν μας ενδιαφερει το κοστος. Το θεμα ειναι να αγοράζουμε μονο με paypal. Επισης, να κοιτας παντα το feedback του καθε πωλητη και ποτε να μην αγοραζεις απο αυτον εαν ειναι κατο απο 99.5%. Eπιπλεον, να κοιτας και ποσες πωλησεις εχει κανει διοτι μπορει να εχει 1 πωληση και να εχει 100% feedback, αντιθετα οταν εχει περισσοτερες μπορεις να καταλαβεις εαν ειναι ενταξει. Επιπροσθετως, διαβασε παρα πολυ καλα τους κανονες (μιας που το ειπα πρεπει να το κανω ξανα και εγω :D) της paypal γιατι εαν θυμαμαι καλα αναφερει οτι μεχρι 45 μερες μπορεις να κανεις report του προιοντος που αγορασες. Εντομεταξυ, το report δεν ειναι μονο για προιοντα που δεν εχουν ερθει. Ειναι και για προιοντα που ειναι κατεστραμενα η δεν ειναι οπως τα περιεγραφε ο πωλητης. Τωρα εκτος ebay εαν σε ενδιαφερει κατι που βρηκες απο το Χ μαγαζι και δεν εχει paypal στους τροπους πληρωμης τοτε να προσπαθεις να βρισκεις γνωστα μαγαζια. (πχ εταιρίες ρουχων, κιθαρων οπως martin που εχει e-shop, η οτι αλλο σε ενδιαφερει) και τελος να επικοινωνεις συνεχεια μαζι τους για την αγορα που εκανες .αυτα απο εμενα. Ελπιζω να σε βοηθησα.
  2. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!Οπως ειπα και πιο πριν με ενδιαφερει παρα πολυ!Ξεκιναω το διαβασμα και και μετα τις εξετασεις αρχισω σιγα σιγα!!Σε ευχαριστω πολυ!
  3. Καλησπερα, Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου! Γενικα τι δυσκολιες είχες συναντησει εσυ ? Το εχω ακουσει και εγω για τις οδηγιες!Καλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειτε να κατασκευασεις μια Martin D45 αλλα φανταζομαι οτι η κιθαρα που θα εχει κατασκευαστει θα ειναι αρκετα καλη ετσι ?Τα εργαλεια οπως ειπα τα εχω γιατι εχω κανει καποιες κατασκευες απο ξυλο!Μια ερωτηση με το λουστρο τι εκανες ?
  4. Τωρα που καθομαι και το σκεφτομαι έχεις δικιο!!Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!Δεν θελω να παρω μεταχειρισμένα!Αρα με βλεπω να μαζευω χρηματα!Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!
  5. Σε ευχαριστω πολυ Marathon.Nαι, Φυσικα. Το Link είναι από το σαιτ της Martin που πουλάει τα kit.Εμενα αυτο που με ενδιαφέρει είναι το τελευταίο (Rosewood kit Jumbo). https://www.martinguitar.com/1833/catalog.php?cat=Kits%20Parts%20%26%20Tools Aλλο ενα λινκ είναι που δείχνει λεπτομερως τι περιέχει το κιτ http://web.mac.com/magads/Site/What_Comes_In_A_Kit.html Και αυτο το λινκ βοηθαει στην κατασκευη!Δειχνει πως το εχει κατασκευασει ο ιδιος. http://web.mac.com/magads/Site/Martin_Kit_Instructions/Martin_Kit_Instructions.html
  6. Καλησπέρα σε όλους, Συγχαρητήρια για το φόρουμ.Είναι φοβερό.Το Διαβάζω 2 - 3 μήνες και σήμερα γράφω το πρώτο μου θέμα. Στην κατοχη μου έχω μια Epiphone Les Paul Standard Plus, και μια κλασσική του πατέρα μου από το 1971 και είναι Ελληνικής κατασκευής. Ομως, το στυλ που μου αρέσει σαν κιθάρα είναι η ακουστική και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Jumbo.Μιλησα με τον καθηγητή που μου διδάσκει κιθάρα και μου είπε κάποια μοντέλα και κάποιες εταιρίες. Επειδη, δεν έχω αρκετα χρηματα για μια καλη κιθάρα jumbo.Πχ εβλεπα στον Θωμα την Gibson J200 έχει 2890Ε και δεν μπορω να δωσω αυτα τα χρηματα.Κοιταξα και τις Martin και αυτες είναι αρκετα ακριβες αλλα κοιταξα οτι η Martin βγάζει καποιες ακουστικες κιθάρες σε kit. Δηλαδη έχει ολα τα ξυλα και οτι χρειαζεται καποιος να κατασκευασει μια κιθάρα εκτός από κόλλα και εργαλεία.Και μου φάνηκε παρα πολυ ενδιαφέρον.Εστειλα ένα εμαιλ στην εταιρία της Μαρτιν να ρωτησω τι διαφορα εχουν 2 διαφορετικα μοντελα και μαζι με την απαντηση στην ερωτηση μου μου εστειλαν και μια λιστα με τα εργαλεία που θα χρειαστω.Τα περισσότερα τα έχω στην κατοχή μου εκτος από 2 - 3 τα οποία δεν έχουν μεγάλο κοστος. Εψαξα στο διαδυκτιο οσο μπορούσα και παρατήρησα οτι αρκετοί ανθρωποι εχουν ασχοληθει με την κατασκευη κιθαρας ερασιτεχνικα με τα κιτ της Μαρτιν με επιτυχία.Είμαι αρκετα καλος στις κατασκευες και εχω ξανα ασχοληθει με κατασκευη απο ξυλο. Αυτο που ήθελα να σας ρωτήσω είναι εαν κάποιος έχει ασχοληθει ποτε με αυτα τα κιτ και εαν είναι ευχαριστημένος. Τελος, ποια είναι η γνωμη σας? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη εαν σας κουρασα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου