Προς το περιεχόμενο

barts

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από barts

  1. barts

    Glen Hughes-Burn

    Deep Purple - Child in Time HD 1970 ( UK TV show ) full version Ritchie Blackmore από τους καλύτερους κιθαρίστες, Ian Gillan από τους καλύτερους τραγουδιστές, Jon Lord μέγας στα keybords, Roger Glover τι να πεις, Ian Paice από τους καλύτερους drummers. Τι περισσότερο θέλετε για ένα SuperGroup ??? ??? ??? ??? ??? ??? ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DEEP PURPLE ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ PLAYSTATION ΚΑΙ ΤΟ IPOD. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους (DeepPurpoλαδες και άλλους). ;D ;D ;D
  2. barts

    Glen Hughes-Burn

    Πολύ καλός ο Glen αλλά δεν κατάλαβα καλά ποιος ακριβώς εξαφανίζεται ??? ??? ??? ??? Ο Joe Bonamassa ή ;D ;D ;D Ο Jason Bonhan !!!! ;D ;D ;D Υπερβολές, Υπερβολές, Υπερβολές. ;D ;D ;D
  3. Με δύο φράσεις τα είπες όλα. 8) 8) 8)
  4. Ούτε γεράσαμε, ούτε μας έφτασαν. Απλώς άλλες εποχές. Την εποχή μου (δεκαετίες 70-80( υπήρχαν ντράμερ με προσωπικότητα και με δικό τους στυλ & ήχο. Άκουγες το τραγούδι και έλεγες ... Να ο Τάδε. Γι' αυτό και είχαμε το στυλ του Bohnam, του Ian Paice, του Carl Palmer, του Keith Moon, του Ginger Baker για να αναφέρω λίγους από τους καλύτερους. Σήμερα ? Ακόμα και τα μεγάλα ονόματα και καταπληκτικοί drummers όπως ο Portnoi & o Weckl δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό για να παρουσιάσουν παρά μόνο την εκπληκτική τεχνική τους. Τότε τα drums ήταν αίσθημα, φαντασία, ταλέντο, ήχος, τεχνική και όλη η δυναμική βάση του τραγουδιού και σήμερα είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων τεχνική και ταχύτητα, και άλλες φορές ένα βαρετό επαναλαμβανόμενο πράγμα. Υπερβολικός ? --- Ίσως. Ξεπερασμένος ? ---- Σίγουρα. ;D ;D
  5. www.audiomidi.gr Την περασμένη βδομάδα το είχαν στημένο και σε πολύ καλή τιμή προσφοράς.
  6. Καλορίζικα και καλόπαιχτα 8) 8) 8) 8)
  7. Και εγώ είμαι σε φάση ψαξίματος για ηλεκτρονική ντραμς τους τελευταίους μήνες. Απ’ ότι έχω δει μέχρι τώρα και με δεδομένο ότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 650 -700 ευρόπουλα, κλείνω περισσότερο στα Alesis DM7 DM8 & DM10 από Thomman. Έχω όμως ψιλο-μπερδευτεί με τα realheads και τα χρυσά πιατίνια και εάν αξίζει να τα πληρώσω και επειδή θέλω πάντα να έχω προσωπική άποψη πριν αγοράσω, ψάχνω να βρω κάπου να παίξω τα αντίστοιχα σετάκια. ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα όπου μπορούμε να τεστάρουμε τα σετάκια της Alesis ? (δεκτά και μέρη επί πληρωμή π.χ. κανένα studio κ.λ.π.) Παρακαλώ την βοήθεια σας.
  8. +1000 Το DVD που αναφέρεις είναι φοβερό. Αναλύει πολλές τεχνικές παιξίματος με αναλυτικές οδηγίες και ασκήσεις. Ο τύπος είναι το κάτι άλλο. Τον παρακολουθώ γιατί η φιλοσοφία του και το παίξιμο του είναι το στυλ που γουστάρω πολύ. Ψάξτε για βιντεάκια του στο youtube. Δεν θα χάσετε.
  9. Που, Πόσο, Πότε, Ποιό ??? ??? ??? ??? Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο ή απλά το αναφέρεις ???
  10. Φιλαράκια μου συνφορουμίτες μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι με ενοχλεί αφάνταστα η νοοτροπία του : "Εγώ τόσο το πουλάω. Αν βρεθεί κανένας μ@λ@κ@ς να το πάρει καλώς, αλλιώς θα το ........." και ότι οι φράσεις που σημείωσα από το μήνυμα του hampis ενισχύουν αυτή την νοοτροπία. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. ΔΕΝ έκανα καμία πολιτικό-κοινωνικο-οικονομική αναφορά, απλώς ανέφερα παραδείγματα από την καθημερινότητα μας. ΔΕΝ κατηγόρησα τον hampis ως υπεύθυνο για την σημερινή κρίση !!! (αν και ψυλλιάζομαι ότι ο Πάγκαλος εκείνον ευνοεί όταν λέει ότι "Τα φάγαμε Μαζί"). ;D ;D ;D ;D ;D ;D Για δε το φίλο Terry RoscoeBeck5 θέλω να του πω ότι δεν έχουν όλοι την δυνατότητα και περισσότερο την γνώση για να κάνουν ερεύνα αγοράς μέσω του διαδικτύου και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει τα πάντα για τα πάντα.
  11. Φίλε μου δεν θα αγοράζεις πάντα προϊόντα για τα οποία έχεις κάποια γνώση. Κάποτε θα χρειασθεί να αγοράσεις κάτι για το οποίο είσαι άσχετος. Τότε πραγματικά σου εύχομαι να μην πέσεις πάνω σε κανένα από αυτούς και βρεθείς εσύ από κάτω. Τώρα αν η νοοτροπία του "Εγώ τόσο θα το πουλήσω. Αν βρεθεί κανένας μ@λ@κ@ς να το πάρει καλώς, αλλιώς θα το ........." δεν σε ενοχλεί έχει καλώς. Εγώ σε αυτό αναφέρομαι.
  12. Νόμιζα ότι το forum είναι ένα. Αν είναι έστω και τυπικά δύο τότε σαφώς δεν υπάρχει λόγος για τέτοιο thread. Δεν αναφέρθηκα σε ελεύθερες αγορές, πληροφόρηση και επιλογές. Αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο σε νοοτροπία η οποία από μόνη της δεν αποτελεί λόγω καταστροφής μιας χώρας αλλά συμβάλλει στην προς τα εκεί πορεία.
  13. Ισως θα έπρεπε να ανοίξουμε thread όπου θα ποστάρουμε "υπερβολικές" αγγελίες (για να μην πώ τιποτα άλλο) όπως του κυρίου από την Κυψελη που ζητά για το Roland td-6 το ευτελές ποσό των 1200 ευρώ την στιγμή που το TD-9 πωλείται από 1150 Ευρώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o ??? ??? ??? :o :o :o ??? ??? ???
  14. Φίλε hampis θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα με την λογική σου. Φράσεις σαν και τις παραπάνω υποδηλώνουν μία συμπεριφορά απαράδεκτη (κατά την γνώμη μου πάντα ) που μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση την χώρα μας. Όταν "Για εμενα δεν υπαρχει τιποτα ''Απαραδεχτο'' η ''Παραλογο''" τότε θεωρούνται φυσικό πράγμα τις μίζες, ρεμούλες και η καταλήστεψη του δημόσιου χρήματος Όταν δεν "κάθεσαι και ασχολείσαι." η ασυδοσία συνεχίζεται και το πράγμα πάει μακριά. Όταν "απλά χαμογελα και προσπέρασε" γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνεργός και Όταν "άσε τον αλλο να ζηταει οτι θέλει" επιτρέπεις στον κάθε μ@λ@κ@ να ενεργεί γράφοντας τα πάντα στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους τις κοινωνίας και εσένα. (στα @@@@δια του βασικά). Δυστυχώς φίλε μου αυτή την νοοτροπία παρουσιάσαμε σαν λαός τα τελευταία χρόνια και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Για σκέψου το λίγο ? Φιλικά Bart PS Sorry για το Off-Topic.
  15. Μάλλον δεν ήμουν απόλυτα κατανοητός στο πρώτο μου μήνυμα. ??? Τα drums είναι για το ανιψάκι μου 13 ετών που αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική. Ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω σε ένα παλιό ταμπούρο που βρήκα στην αποθήκη μου μαθαίνοντας τα βασικά rudiments και ρυθμούς και περιμένει τα drums για να συνεχίσει το καλοκαίρι με κάποια μαθήματα σε DVD και από το χειμώνα αν όλα πάνε καλά με δάσκαλο. Πιστεύω λοιπόν ότι οτιδήποτε ποσό πάνω από το 500 € είναι υπερβολή για αρχάριο. Ένα αρκετά καλό σύστημα με σωστό ήχο και κάποια καλά βασικά χαρακτηριστικά είναι τα Alesis DM6 & Yamaha DTXplorer που καινούργια κοστίζουν 430-500 €. (μεταχειρισμένα υποθέτω να είναι 20-30 % κάτω). Αν πάμε λίγο παραπάνω σε μεταχειρισμένο όπως Alesis DM7 ή Alesis DM5 ή κανένα Roland (λίγο δύσκολο) πάλι η τιμή του θα είναι γύρω στα 500 €. Με βάση αυτά ισχύουν οι ερωτήσεις μου από το πρώτο μήνυμα με σημαντικότερες τις: Α) Τα mesh pads έχουν καλύτερο rebound και feeling ή τα rubber pads ? ??? Β) Ποια είναι πιο αθόρυβα ? mesh τα ή τα rubber ? ??? Γ) Yπάρχει κανένα μαγαζί στην Αθήνα με στημένα Alesis ή Roland για "Test Play" ? ??? :D
  16. Για ξεκίνημα αρχάριου νομίζω ότι είναι καλά. Μέχρι 500 υπάρχουν καινούργια Alesis dm6 & dm7, Yamaha DTXxplorer, και μεταχειρισμένα Alesis dm5 και κάποια Roland. Βέβαια είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις αρκεί να υπάρχει κάποιος καλός λόγος να πληρώσω κάτι παραπάνω.
  17. Είμαι σε φάση επιλογής μιας ηλεκτρονικής drums για το ανιψάκι μου. Ως παλαιός drummer (πολύ παλαιός αφού έχω να ακουμπήσω drums εδώ και 15 χρόνια) μου ζήτησαν να βοηθήσω στην επιλογή του σετ. Λόγω παλαιότητας βέβαια οι γνώσεις μου στα ηλεκτρονικά drums είναι ελάχιστες. Τέλος πάντων ψάχνοντας λίγο στο Internet μπήκα λίγο στο κλίμα της υπόθεσης. Πρώτη απόφαση είναι η επιλογή να γίνει από γνωστές καλές εταιρίες όπως Alesis, Roland, Yamaha αποφεύγοντας εταιρίες τύπου granite, medeli, & millennium κ.λ.π. Για να καταλήξω τελικά έχω κάποιες απορίες όπου θα ήθελα και την βοήθεια σας. 1. Η πρώτη αφορά την επιλογή του τύπου των pads. Rubber ή Mesh. α. Ποιο από τα δύο έχει καλύτερο feeling και rebound ? β. Ποιο από τα δύο είναι περισσότερο αθόρυβο ? γ. θεωρητικά η απάντηση στο α είναι “mesh”. Υπάρχει rubber που να έχει καλύτερο rebound από το mesh. (επιλογή από μία εκ των τριών εταιριών που αναφέρω ανωτέρω). 2. Πως λέγεται το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένα πιατίνι για να έχει διαφορετικό ήχο στα άκρα και στο κέντρο ? 3. Πως λέγεται το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένα pad για να έχει διαφορετικό ήχο ανάλογα με την δύναμη κτυπήματος ? (πολύ σημαντικό) Προσπάθησα αρκετά να βρω ένα μαγαζί που θα μπορούσα να δοκιμάσω και να λύσω τις απορίες μου αλλά δεν βρίσκω τίποτα (Πλην του Νακα για τα Yamaha). Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να διαθέτει στημένα σετάκια της Alesis ή της Roland για “test play”. To budget παίζει μέχρι 500 € άρα πιο πιθανή επιλογή θα είναι μεταχειρισμένο. (σε περίπτωση άτοκου διακανονισμού ή special προσφοράς μπορεί να αυξηθεί λίγο ακόμα). Κάθε βοήθεια και πρόταση καλοδεχούμενη. Bart PS Νέος στην παρέα !!!!!! Καλώς σας βρήκα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου