Προς το περιεχόμενο

nikosann

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nikosann

0

Φήμη

  1. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Λόγω εξαιτάσεων δεν προλαβαίνω να μπω ίντερνετ για αυτό κι άργησα να απαντήσω... Έψαξα λίγο στο ίντερνετ, επηρεασμένος απο όσα μου 'χετε πει :P Αυτο λέει τίποτα ; http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/PA/Microphones/Shure-SM-48-S-Dyn.-Gesangsmikrofon-m.-Schalt/art-PAH0010898-000
  2. Καλημέρα και πάλι Μπορώ (θα πάρω σε κανέναν μήνα) να διαθέσω εώς 150 ευρώ για μικρόφωνο Θα το αγοράσω απο γερμανία απο Musicstore.de Κανένα που να αξίζει ?
  3. Χθες μου ήθρε το pod studio ;D Είναι πολύ καλο ειχες δίκιο! Βέβαια ακόμα δεν έχς μάθει να το χειρίζομαι καλά, το μόνο που κατάφερα είναι να ηχογραφήσω με το riffworks. Σιγα σιγά :P Τωρα σιγά σιγα θα μαζέψω και για μικρόφωνο :)
  4. Οκ σε ευχαριστώ πολυ!! :D Το pod farm 2 δεν θα το χρεωθώ έτσι ; Γιατι στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει αυτό: *POD Studio users who activated POD Farm on or after October 1, 2009 are entitled to a free upgrade to POD Farm 2.
  5. Οκ σε ευχαριστώ πολύ, θα παραγκείλω σήμερα την κάρτα ήχου της line 6 για να αρχήσω να ηχογραφώ κιθάρα που έχω ανάγκη κι όσο για τα ηχεία και μικρόφωνο λέω για τον άλλον μήνα να μαζέψω κανένα φράγκο να τα πάρω κι τα 2 μαζι :P Όσο για τον ενισχυτή δίκιο έχεις αφού δεν θέλω για live να μην ασχοληθώ στην παρούσα φάση. (Εξάλλου όποτε τυχαίνει κάτι τέτοιο νοικιάζω έναν καλό κι είμαι οκ :) ) Το πολύ πολύ αν δώ πως έχω ζόρια αγοράζω καλά ακουστικά και την κάνω την δουλειά μου μέχρι να μαζέψω :P Ευχαριστώ αυτά για την ώρα ... θα στείλω νέα όταν έρθει η κάρτα! :)
  6. Ευχαριστώ πολύ παιδία! nkosd έχεις δίκιο, ίσως πρέπει να κάνω λίγο υπομονή για να πάρω καλά ηχεία κι οχι παιδικά :P Την κάρτα ήχου της line 6 λέω να τη πάρω άμεσα, ελπίζω όπως λες να αξίζει τα λεφτά της. Όσο για το πεταλάκι που μου πες, εσύ τι προτείνεις ? Τέλος λεφτά για άλλον ενισχυτή δεν έχω ... :( ίσως στο μέλλον πάρω κάποιον καλήτερο όπως και κάποιο μικρόφωνο όπως αυτο που μου πρότεινε ο koxcygr. Και δουλειά και τέτοια δεν παίζει ακόμα γιατί είμαι μόνο 16 ετών και είναι λιγο δύσκολο να μαζέψω :-\ Όσο για τους γονείς μου δεν θέλω να τους βάζω να πληρώρουνε λεφτα για τισ τρέλες μου ! :P Απο μικρόφωνα δεν ξέρω τίποτα :-\ (όπως καταλάβατε είμαι νέος στο σπορ) koxcygr αυτο που μ προτείνεις λες θα μπορώ να κανω τη δουλεια μου? Ευχαριστώ και καλο μήνα !! :) (Άκυρο, η ηλεκτρική μου είναι η Epiphone les paul ultra... νομίζω καλή είναι για αυτό που την θέλω μέχρι τώρα...)
  7. Καλησπέρα σε όλους κι χρονια πολλα ! Λοιπόν θα μπώ κατευθείαν στο ψητό :P Εδώ και καιρό προσπαθώ να ξεκινήσω να φτιαχνω ενα home studio, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών όλο το αναβάλλω. Γι αυτό κι τώρα που μπορώ να το ξεκινήσω δεν θα μπορέσω να πάρω με την μια τα μηχανηματα που χρηαζομαι. Αυτα που έχω ήδη ειναι - 1 λάπτοπ (Toshiba Satellite A665-3DV6 , νομίζω κάνει γι' αυτή τν δουλεια) - 2 ηλεκτρικές κιθάρες - 1 Ηλεκτροακουστική - 1 ενισχυτή 30W Line 6 Spider III Στο ιντερνετ έχω δει αυτο : http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Line-6-POD-Studio-UX-2-inkl.-POD-Farm-/art-PCM0008185-000 Το ξέρει κανένας για να μου πει γνώμη; Φένεται καλό για τα λεφτά του. Ηχεία δεν έχω ... να πάρω ηχεία στουντιο ή κι αυτά με καλύπτουν ; http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Z-523-Black-Speakers-2-1-980-000321.htm Επίσης τι άλλο θα χρηαστώ ώστε να μπορώ να ηχογραφώ μουσική κυρίως κιθάρα Δεν θέλω τρελά πράγματα... απλα να μπορώ να ηχογραφώ μιας καλής ,όσον αφορα την ποιότητα ήχου, μουσικής. (Κι σπάνια φωνής , αρμόνιο μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν χρηάζομαι) Ευχαριστώ προκαταβολικα :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου