Προς το περιεχόμενο

Stelios...

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Stelios...

  1. Τελικ΄σήμερακ αι μετά την πολύτιμη βοήθειά σας έβγαλα άκρη και γράφω κανονικά με το cubase! Πως μπορώ όμως να πάρω ένα κομμάτι που έχω γράψει στο cubase, σε μορφή mp3 ή wma?
  2. Όσον αφορά ο ήχος... το έλυσα... αγόρασα καλόδιο RCA και το σύνδεσα με τα ηχεια μου (έχει υποδοχή για RCA) τώρα όμως πειράζοντας τις ρυθμίσεις, τα μπέρδεψα κάπου και έχασα τον ήχο από το midi... τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω πάλι για να έχω αυτή υη φορά και ήχο; Τις ρυθμίσεις τις πείραξα από τον πίνακα ελέγχου των windows.
  3. Οκ, να βάλω τα ηχεία στην Audiophile, αλλά έχει 3 εισόδους/εξόδους RCA και μια είσοδο/έξοδο midi. Τα ηχεία έχουν στα καλώδιά τους μικρά καρφάκια που μπαίνουν στις συνιθισμένες απλές κάρτες ήχου των υπολογιστών... πως θα γίνει να τα συνδέσω και αυτά στην Audiophile?
  4. Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν, σήμερα πείρα την κάρτα ήχου για ηχογραφίσεις M Audiophile 2496 και τη σύνδεσα στον υπολογιστή μαζί με ένα αρμόνιο midi. Ταυτόχρονα έχω και από παλιά μια απλή κάρτα ήχου για τα ηχεία 7.1 (που είναι και συνδεδεμένα σε αυτή). Γίνετε να δουλεύουν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα; Δηλαδή να κάνω εγραφές στην M audiophile και ταυτόχρονα να ακούω τι έχω γράψει στην 7.1 που έχω συνδεδεμένα και τα ηχεία? Έχω το cubase SX3 που δίχνει ότι λαμβάνει ήχο από το midi αρμόνιο αλλά δε μπορώ να ακούσω τι έχω παίξει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος καθώς είμαι εντελώς αρχάριος??? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου