Προς το περιεχόμενο

Lilykos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Lilykos

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για να διευκρινίσω: πρόκειται για ένα παλιό μπάσο Fender που το αγόρασα προ αρκετού καιρού, με 2 μαγνήτες, P και J και είναι volume-volume-tone. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω την εντύπωση ότι οι μαγνήτες δεν λειτουργούν τόσο καλά, εννοώντας ότι δεν καταλαβαίνω στο αυτί τις διαφορές που καταλάβαινα παλιότερα (τουλάχιστον έχω την εντύπωση). Για αυτό ψάχνω κάπου να το πάω για σωστό έλεγχο στα ηλεκτρικά ( και το γενικό συμμάζεμα setup κλπ).
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Εντάξει τα Ιωάννινα πέφτουν λίγο μακριά ;).... Για κάτι πιο κλασσικό όπως τον Καγμάκη, ή κάποιους άλλους στα Εξάρχεια που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματα τους έχει κάποιος να προτείνει? Απλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι όντως να ξέρει και να κάνει σωστή δουλειά γιατί έχω ξαναδώσει λεφτά για τα ηλεκτρικά και δεν θέλω πάλι να τρέχω σε μερικούς μήνες.
  3. Καλησπέρα σε όλους! Έκανα σχετική έρευνα αλλά δεν βρήκα κάπου να ακούγονται συγκεκριμένες γνώμες για αυτό ανοίγω καινούριο νήμα. Ψάχνω έναν καλό και όχι πολύ ακριβό μάστορα για να πάω το μπάσο μου, γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τα ηλεκτρικά. Πέρα από το ότι το volume δεν δουλεύει ξαφνικά (που θεωρώ ότι είναι απλό θέμα συνδεσμολογίας), οι μαγνήτες δεν αποδίδουν καλά και δεν ξεχωρίζουν οι ήχοι (Fender P-J είναι). Μέχρι τώρα το πήγαινα για setup στον Τζίμη στα Εξάρχεια, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός σε ηλεκτρικά θέματα (και γενικά αν είναι καλός, πήγαινα γιατί μου τον είχαν συστήσει και δεν έχω παράπονο, αλλά οποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη). Κάποια πρόταση? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. καλησπέρα σε όλους! γράφω πρώτη φορά εδώ για να ζητήσω βοήθεια με κάποιο ζήτημα...μπορεί κάποιος να μου πει αν πορούμε να βρούμε με βεβαιότητα το έτος κατασκευής ενος fender μπάσου? έχω το serial αλλάδεν βρήκα κάτι βέβαιο... το serial είναι V004602...Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου