Προς το περιεχόμενο

Under Pressure Band

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    48
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Under Pressure Band

0

Φήμη

  1. κατα την γνωμη μου,μεγαλα rock συγκροτηματα παραμενουν ροκ οτι στυλ και αν παιξουν οπως οι Stones.Καμια φορα καποιοι θεωρουν ενα κομματι disco εξαιτιας του οκταβικου παιξιματος του μπασσου ..αλλα οταν μπαινει η φωνη του Jagger η οι κιθαριες του του Κιθ βγαζεις το συμπερασμα οτι αυτα τα συγκροτηματα οτι και να παιξουν το παιζουν με rock υφος..
  2. Disco το Miss You των rolling stones? 8)
  3. o Λογαριδης καπνιζει κατι περιεργα πραγματα εκει ;D
  4. Μικρος αλλα δεν κολλαω..αα..και σφαλιαρες δεν τρωω..(αν με δεις θα το καταλαβεις) χαχαχ ;D ;D (φιλικα παντα ;))
  5. Μαγκες,εγω ετσι το βλεπω ετσι το ριξα..συγνωμη αν προκαλεσε η συμπεριφορα μου,ισως να ταν λαθος να το παρουσιασω ετσι,δεν εγινε κακοπροαιρετα και με ειρωνικη διαθεση ..απλα ειμαι υπερ της αναδειξεις Ελληνων μουσικων με ταλεντο σε γενικες γραμμες..Επομενα posts θα ναι ανεβασμενα με τον σωστο τροπο..ευχαριστουμε ολους για τις συμβουλες σας ..
  6. ειναι ο λογαριασμος Under Pressure Band .τον χειριζομαστε και οι 2 επειδη ειμαστε και κολλιτοι.οχι ο ιδιος ειμαι τωρα :)
  7. Eυχαριστουμε πολυ φιλε.Θα τσεκαρω την προσεγγιση σου.
  8. Under Pressure Band

    Blues in A minor

    αρκετα ενδιαφερον οσο ηταν με το Reverb ..λιγο με χαλασαν τα εφε προσωπικα...αλλα γενικα ωραιο..
  9. Daniele gottardo contest - George kam :) τα παντα σεβαστα και αποδεκτα...
  10. Μην ξεχνας φιλε μου και τα προσωπικα γουστα του καθενος.Το στυλ του george ειναι να σκεφτεται φρασεις και να τις παιζει γρηγορα,και καποιες φορες πιο αργα.Ειναι προσωπικα στυλ παιξιματος αυτα.
  11. Αν σε ενδιαφερει η αποψη μου μουσικα..ο drummer αρχικα αρκετα καλος ..αλλα θα προτιμουσα περισσοτερο groove στο παιξιμο του με τονισματα στις μποτες του.μπασσο αρκετο groove και απλο πραγμα που μαρεσει..κιθαριστας αδυναμος σε πεννα ..αρκετα καλη ''φρασεολογια''..θα θελα και συ να μου πεις τι πιστευεις γιαυτο το jam!αρκετα ενδιαφερον συνολικα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου