Προς το περιεχόμενο

crazycondor

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή crazycondor

0

Φήμη

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Μόλις την παρήγγειλα. Τελικά δεν κρατήθηκα. ;D Squier Classic Vibe 50s και Fender Mustang I Υ.Γ. Θα έσκαγα αν αντι γι' αυτήν έπαιρνα την Squier Std Telecaster ;D
  2. Ευχαριστώ Superfunk. Εκτός από τον ήχο, που μάλλον όπως το έθεσες προτιμώ την std, γνωρίζεις αν υπάρχουν άλλες διαφορές που θά πρεπε να προτιμήσω ή να αποκλείσω κάποια από τις δύο? Ευχαριστώ και συγγνώμη αν (που) γίνομαι πρήχτης! :)
  3. Γεια χαρά σε όλους. Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα, αλλά ενώ είχα αποφασίσει να αγοράσω την Squier CV telecustom, λόγω μνημονίου το budget ψαλιδίστηκε :'( Με το διαθέσιμο λοιπόν budget βρίσκομαι ανάμεσα στις Squier Standard Telecaster και Squier VM Custom II, και θα ήθελα τη γνώμη σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής οπότε προσπαθώ να διαλέξω από review και demos στο youtube. Ο ενισχυτάκος σε κάθε περίπτωση θα είναι ο Fender Mustang I. Φαντάζομαι ότι οι κιθάρες δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ τους, και οφείλω να πω ότι πιο πολύ κλείνω προς την Custom II, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οι P90, που απ' ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι λίγο ιδιαίτεροι (love or hate κατάσταση). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  4. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και μια και το' φερε η κουβέντα ;D, το πακετάκι είναι καλό?
  5. Γεια χαρά σε όλους. Πρώτο post στο forum, και θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά στην αγορά μιας ηλεκτρικής. Αποφάσισα (μετά από χρόνια) να αγοράσω μια ηλεκτρική και μετά από ατελείωτο ψάξιμο σε forums και reviews κατέληξα στο παρακάτω πακετάκι: 1. Squier Classic Vibe telecustom 2. Fender Mustang I Η ερώτηση μου δεν έχει να κάνει τόσο με το αν είναι καλό το πακέτο, αλλά με τον ήχο της tele (της συγκεκριμένης αν κάποιος έχει εμπειρία αλλά και γενοκότερα). Ξέρω ότι όλοι θα μου πείτε πήγαινε να την ακούσεις και να κρίνεις, αλλά δυστυχώς σε 2 μαγαζιά που πήγα δεν υπήρχε tele ούτε για δείγμα (επαρχία). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι διάβασα σε κάποια forums, κυρίως του εξωτερικού, ότι η tele είναι πιο πολύ για country και θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό. Η μουσική που με ενδιαφέρει να παίξω σίγουρα δεν είναι metal, τώρα για τα υπόλοιπα μάλλον κάτι προς blues και rock. Πιστεύετε ότι αποτελεί καλή λύση ή θα ήταν καλύτερο να κινηθώ προς την Classic Vibe Strat. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου