Προς το περιεχόμενο

George.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή George.

0

Φήμη

  1. Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές! οπότε με σειρά προτεραιότητας πρέπει: να πάρω arranger,να βρώ τραγουδιστή (πάλι καλά έχω κάποιον υπ'όψη), και να φτιάξω πρόγραμμα προσανατολισμένο στο έντεχνο-ελαφρολαϊκό και μετά να αρχίσω να ψάχνω μαγαζί. Καλή όρεξη λοιπόν και μόλις κάνω τα προαναφερθέντα θα επιστρέψω στις αγγελίες!
  2. Καλησπέρα! Είμαι νέος πιανίστας/πληκτράς και έχω φίλη με δουλεμένη φωνή χωρίς ιδιαίτερο περιορισμό στο είδος, και θα ήθελα να μάθω τι και αν υπάρχει στην αγορά στο πλαίσιο πιάνο-φωνή, με την έννοια τι ζητείται απο άποψης ρεπερτορίου, και σε ποιά κατεύθυνση μπορούμε να κινηθούμε για να βρούμε αντίστοιχα μαγαζιά. Θα βοηθούσαν πολύ προτάσεις καλλιτεχνών/συγκροτημάτων που μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα που θα φτιάξουμε. Δεν διαθέτω ακόμα κατάλληλο εξοπλισμό (βλέπω οτι συνήθως έχουν κάποιο arranger σε τέτοιες περιπτώσεις), οπότε θα βόλευε να είχε κάποιου είδους πιάνο ο χώρος (με το οποίο άλλωστε έχω και μεγαλύτερη τριβή). Ευχαριστούμε για τη βοήθεια! :)
  3. Βασικα σκεφτομαι επειδη εχω ηδη ενα midi controller της m-audio με ημιβαρυκεντρισμενα πληκτρα, θα εχω αυτο και θα τα συνδεω αμα θελω 88 πληκτρα η αλλη αισθηση (αμα θελω πιανο αλλο καπελο). Τελικα αυτο που με νοιαζει ειναι να εχω εμπειρια στο να κολλαω ηχους που φτιαχνω στη μπαντα! Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια
  4. το λοιπον, εχοντας αφιερωσει ενα καλοκαιρι διαβαζοντας για τα βασικα της αφαιρετικης,προσθετικης και FM συνθεσης, καθως και για το τι κανουν τα διαφορα φιλτρα, εχω στο πολυ περιπου μια ιδεα με τι εχω να κανω, αφου ασχοληθηκα και λιγο με software synths , για να δω τα διαφορα στην πραξη, ειδα αυτο http://www.thomann.de/gr/korg_microstation.htm το low-budget workstation που ειχε τις καλυτερες κριτικες και το γεγονος οτι αποθηκευει ηχους σε SD καρτα το κανουν πολυ ελκυστικο. Τι λετε?
  5. Παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! κατι ακομα-θα μπορεσω να βγαλω ακρη μονος η θα χρειαστω οπωσδηποτε καποιον να μου δειξει?
  6. Γεια σε ολους! Κατ'αρχας να πω οτι εχω δει διαφορα παρομοια αρθρα, αλλα δεν μου ελυσαν τις αποριες! Εγω(οπως και πολλοι απο τους πληκτραδες που ξερω) ξεκινησα με κλασσικο πιανο(και συνεχιζω). Βεβαια ειδα και την μαγεια των συνθ, και μ αρεσε η ιδεα! Τωρα θα θελα καποιος πληκτρας να μου δωσει κανα tip -καταρχας τι μηχανημα να παρω, που και τι να ψαξω να μαθω, και γενικα τι μπορω να κανω σαν πληκτρας ροκ μπαντας? Μεχρι στιγμης επαιζα απλα ριφφακια σε αρμονιο με ετοιμους ηχους η καμια συγχρδια για το εφφε της υποθεσης. απο αρμονιες και τεχνικες δεν εχω προβλημα, απλα θελω να μπω μεσα στο κλιμα του πληκτρα ;D . Ευχαριστω οσους μπουν στον κοπο να μου δωσουν λιγη απο την εμπειρια τους!
  7. φιλε μου playel συμφωνώ απολυτα με οσα ειπε niktkd93, απλα να προσθεσω οτι ειναι καλο να παρεις καποιες βασικες γνωσεις αρμονιας, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα να μημ ψαχνεσαι με τις ωρες να βρεις ποια συγχορδια ειναι ποια, και να παρεις ιδεες για συνδεσεις, πτωσεις κτλ. Γενικα Μην αγχωνεσαι,θα την βγαλεις την ακρη, δεν ειναι δυσκολο! και ειναι φανταστικη εμπειρια η συνοδεια με πιανο,σου δίνει την ευκαιρια να κανεις φανταστικα πραματα!! Ελπιζω να σε βοηθησα,Γιώργος
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου