Προς το περιεχόμενο

Playsound

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    70
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Playsound

0

Φήμη

  1. Playsound

    Ντραμερ χωρίς χέρια...

    Απλα ταλενταρα! απο κατι τετοιους ανθρωπους μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αγαπη για την μουσικη! ;)
  2. Γεια σας παιδια! :) μου ειπε ενας φιλος μου οτι αν εχεις ενα μικροφωνο σε ενα δωματιο δεν πρεπει να καπνιζεις γιατι χαλαει ισχυει κατι τετοιο?
  3. Γεια σας παιδια καθως ακουγα μουσικη μου εβγαλε ενα μυνημα ο υπολογιστης οτι μια συσκευη ειναι αγνωστη αλλα δεν εδωσα σημασια και συνεχισα υστερα μετα απο μερικα λεπτα παω να μπω σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω και δεν υπηρχε βγαζω το USB απο τον σκληρο και το ξανα βαζω και μου εβγαζε παλι αγνωστη συσκευη κωδικος 43 προβλημα εκανα restart και παλι τιποτα μεσα σε αφτον τον σκληρο δισκο εχω δουλεια σχεδον τελειωμενει 1 μιση χρονου οπιος μπορει να βοηθησει ας πει :( ευχαριστω!
  4. Ευχαριστω πολυ φιλε μου! ;)
  5. Παιδια ξερετε τι effects εχει βαλει στα πισω φωνητικα στο κουπλε του ?
  6. To παιδι θελει να παιζει απ΄τα vst instruments βαζει το usb στο λαπτοπ και το midi in & out στο αρμονιο στο λαπτοπ διχνει οτι διαβαζει το καλωδιο αλλα οταν μπενει στο cubase και βαζει καπιο instrument δεν παιζει τιποτα...μηπως πρεπει να κανει καποια ρυθμησει στο Midi device manager ?
  7. Γεια σας παιδια ενας φιλος μου εχει παρει ενα αρμονιο το casio ctk 530 και εχει παρει ενα καλωδιο e-mu xmidi 1x1 tab για να το συνδεση με το λαπτοπ για να ηχογραφη στο cubase αλλα δεν διαβαζει το σημα πρεπει να κανει καποιες ρυθμησεις η κατι τετοιο ?
  8. Γεια σας παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να βρισκει τα bpm ενος κοματιου?
  9. Γεια σας παιδια εχω τελειωσει μια μιξη σε ενα κοματι και στο cubase στο master channel φτανει - 0.2 db αλλα οταν το κανω export το κοματι φτανει -3db τι φταιει ?
  10. Γεια σου φιλε! δεν εχω πολλες γνωσεις... μηπως ηχογραφεις σε stereo καναλι και οχι σε mono? γιατι αφτο εμενα μου συμβαινει οταν ηχογραφω σε stereo κοιταξε το... αλλα ολο και καποιος θα βρεθει να σου λυση το προβλημα με σιγουρια ;) ελπιζω να βοηθησα.
  11. Γεια σας φορουμιτες ! ενας φιλος μου εχει αφτην την καρτα ηχου apogee duet 2 πως μπορει να συνδεση πανω της η με καποιον αλλο τροπο ενα synth akai miniak ενα Pad της KORG Kaoss Pad KP3 και ενα moog ? ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου