Προς το περιεχόμενο

tzortzis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tzortzis

0

Φήμη

  1. Ippex ο τυπος εκανε παρα πολυ καλη δουλεια και σκεφτομαι να το επιχειρισω!θα προσπαθησω να μιλησω μαζι του για περισσοτερες λεπτομερειες!ειλικρινα σε ευχαριστω!
  2. φιλε ιπεξ διαβασα το αρθρο που μου προτεινες και τεινω στην λυση του γκανσοϊλ!υπαρχει πιθανοτητα να μου δημιουργησει καποια ζημια?
  3. κοινςσ αμα ειναι καλοσ ο μαστορας θα βγει καλο κ χωρις ζημια αλλιως την βαψαμε!εμενα το βαψιμο με φοβιζει μονο!
  4. φιλε μου γιαννακη σε ευχαριστω παρα πολυ για τις σημαντικεσ αυτες πληροφοριες!που θα μπορουσα να βρω τετοια παστα?και εαν βαφτουν δεν υπαρχει κινδυνος να φουσκωσει το ξυλο η να προκληθει καποια ζημια?
  5. φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα ο γαβριλος θα μου πιασει τον κωλο στην τιμη!
  6. καλως σας βρηκα!οσο για τα ελληνικα συγχωρεστε με δεν ηξερα!:)
  7. λοιπόν φίλοι μου καλημέρα!θέλω να τολμήσω ένα εγχείρημα και θέλω την γνώμη σας!έχω ένα set σονόρ 505 special edition μαύρου χρώματος το οποιο δουλεύω σε γάμους k μικρά μαγαζιά και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του!όμως η εξωτερική ταινία με το χρώμα έχει ξεθωριάσει και θέλω να την αντικαταστήσω με ιδιου πάχους φύλλο καπλαμά κατά προτίμηση "κερασσιας" και να περάσει ένα λούστρο για να έχει φυσικό χρώμα!αυτό όμως που με απασχολεί είναι αν θα έχω καθόλου αλλαγή στον ήχο και την απόδοση!κάνα δυο γνωστοί που ρώτησα είπαν ότι δεν αλλάζει κάτι k δεν υπάρχει πρόβλημα!θέλω όμως την γνώμη σας κι αν έχετε μια τέτοια εμπειρία ειλικρινά με βοηθάτε πολλοί!θα περιμένω απαντήσεις!ευχαριστώ γιώργος!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου