Προς το περιεχόμενο

stavros84

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή stavros84

0

Φήμη

  1. τα τσεκαρα λιγο αυτα αλλα μηπως ο ι3 ειναι λιγος??? καρτα ηχου δεν εχω ελεγα να παρω πρωτα PC κ μετα να επιλεξω καρτα...εχω μονο ηχεια dynaudio k LG 24αρα...Θελω να παιζω τα plugins σε πραγματικο χρονο οποτς μηπως πρεπει να πας σε μαγαλυτερο απο ι3!!!
  2. παιδια κ ξανα ευχαριστω...με εχετε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΗ ομως!!!! και θα σκεφτω ξανα το θεμα AMD. Αυτο που με κανει ομως να μην ξεχναω τον AMD ειναι οτι ειμαι αρχαριος στα θεματα HOME STUDIO οποτε δεν ξερω αν πρεπει να παω σε κατι ακριβο. Εχετε να μου προτεινετε και καπια μητρικη που να συνδιαζετε καλα με intel??? ωστε να το τσεκαρω κ αυτο..!!!
  3. καταρχας ευχαριστω το χρονο σου! το χρηματα που διαθετω ειναι 500 με 550 ευρω οποτε μου ειναι λιγο απαγορευτικο ο ι7. Το θεμε ειναι κ θελω την γνωμη σου αμα μπορω με αυτα τα χρηματα να κανω την δουλεια που θελω με AMD? Στα 500 ευρω μπορω να παρω κατι καλο? Κατρα ηχου δεν εχω ακομα (ειμαι πολι αρχαριος στο θεμα home studio) εχω ομως παρει τα ηχεια dynaudio κ οθωνη 24αρα LG. Με το θεμα υπολογιστη εχω πονοκεφαλιαση!!!!
  4. καταρχας ευχαριστω το χρονο σου! το χρηματα που διαθετω ειναι 500 με 550 ευρω οποτε μου ειναι λιγο απαγορευτικο ο ι7. Το θεμε ειναι κ θελω την γνωμη σου αμα μπορω με αυτα τα χρηματα να κανω την δουλεια που θελω με AMD? Στα 500 ευρω μπορω να παρω κατι καλο? Κατρα ηχου δεν εχω ακομα (ειμαι πολι αρχαριος στο θεμα home studio) εχω ομως παρει τα ηχεια dynaudio κ οθωνη 24αρα LG. Με το θεμα υπολογιστη εχω πονοκεφαλιαση!!!!
  5. Καμησπερα σε ολους! Ενδιαφερομαι να αγορασω desktop υπογιστη με σκοπο να δουλεψω μουσικα προγραμματα τυπου "protools" , να κανω ηχογραφησεις μεχρι 2 ή 3 καναλια και την χρηση Plugins σε πραγματικο χρονο χωρις καθυστερηση (αν ειναι εφικτο). Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την σωστη επιλογη των χαρακτηριστικων του υπολογιστη σε: α) επεξεργαστη β) μητρικη γ) μνημη δ) τροφοδοτικο (αθορυβο) αυτα που εχω σκεφτει σχετικα με επεξεργαστη,μητρικη κ τροφοδοτικο ειναι : AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm ASROCK 880G PRO3 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528604 CoolerMaster Silent Pro PSU (500W) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-PSU-500W.htm
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου