Προς το περιεχόμενο

tttrifonnn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tttrifonnn

0

Φήμη

  1. Πιστευω πως με καλυψες απολυτα...ευχαριστω..!!
  2. Καλησπέρα..!!χρησιμοποιώ τα Behringer Truth B2031A και εχω το εξής προβλημα και απορια , οταν για παραδειγμα ακούσω το οποιοδηποτε κομματι στα ακουστικα (senheiser hd25 ii) ειτε στα ηχεια ο ηχος παραμενει ιδιος με την ιδια ποιοτητα..στην περιπτωση που κανω μιξη στα δικα μου κομματια ενω τα ακουω καλα στα monitors τα ακουω με αλλη ποιοτητα στα ακουστικα η σε καποιο αλλο ηχοσυστημα.. ???σε αυτην την περιπτωση ειναι κακης ποιοτητας τα μονιτορ?ισως ο χωρος?πειτε μου την αποψη σας και την γνωμη σας σχετικα με το θεμα και τι θα μπορουσα να κανω με το να ειμαι οσο το δυνατον πιο σιγουρος γινεται για της δουλειες μου..!!ευχαριστω εκ των προτερων!! (απο καρτα ηχου χρησιμοποιω την tascam us-122l σε περιπτωση που ισως παιζει ρολο καπου)
  3. γεια σας..!ασχολουμαι ερασιτεχνικα με την μουσικη και το ερωτημα μου ειναι το εξης: προσφατα ειδα απο φιλο να χρησιμοποιει καποιο daw controller αν δεν κανω λαθως to οποιο καθε φορα που ανοιγε ενα σωσμενο project τα faders πηγαιναν αυτοματα στην θεση που ηταν οι εντασεισ των καναλιων, αυτο μου αρεσε και με εντυπωσιασε στην ιδεα για καποια αγορα ενοσ τετοιου controller....!μπορω να διαθεσω εως 200 ευρω εχεται να μου προτεινεται κατι με αυτα τα χρηματα για καποιον που ασχολειται ερασιτεχνικα και αγαπα αυτο που κανει?????
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου