Προς το περιεχόμενο

Kostas-Em

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kostas-Em

0

Φήμη

  1. "Stereo ¼” Aux input for playing along with external equipment" Manual: http://alturl.com/hwjtu
  2. To MIDI/USB ειναι ενα συν, το ασχετο In/Out 6-pin connector ομως που αντικατεστησε τα κλασσικα MIDI In & Out ειναι στα μειον, η 8φωνια δε ειναι επισης ενα μεγαλο μειον του οργανου. Ζουμε στο 2016 κι αυτες οι πολυφωνιες ειναι για τα πανηγυρια, ιδιως αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα 4-Op FM synths ειχαν ηδη 8φωνια το 1985 (DX21/27/100), το DX9 δε ηταν 16φωνικο ηδη απο το 1983!
  3. To DM12 ειναι "αλλη ιστορια". Yπαρχουν αρκετα VA synths στην αγορα για να συγκρινεις το MicroKorg, η συγκριση με ενα αναλογικο synth ειναι λιγο ακυρη για πολλους και διαφορους λογους.
  4. Ωραιο ειναι, αλλα τιποτα το_σημαντικα_καινουργιο. Η Korg εχει κυκλοφορησει 6 MicroKorg σε διαφορα χρωματα, αλλα καμια σοβαρη αλλαγη δεν λεει να κανει. Τα 5 πρωτα μοντελα ειναι ακριβως τα ιδια, με το τελευταιο λευκο να εχει γινει προσθηκη ηχειων. H αστεια 4τραφωνια προφανως δεν τους πειραζει, τα ηχεια ηταν αυτο που ελειπε απο το MicroKorg... Tουλαχιστον στο DX μοντελο η πολυφωνια θα μπορουσε να ηταν ανετα 16 ή και παραπανω, κρατωντας την ιδια τιμη παντα. @Synthhero, τι εχει η ποιότητα κατασκευής των Reface? Και γιατι θεωρεις καλυτερο το πληκτρολογιο του MicroKorg απο αυτο στα Reface?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου