Προς το περιεχόμενο

kevez

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kevez

0

Φήμη

  1. η σειρά κατά την οποία τοποθετήθηκε... αν έμπαινε μετά απ' το drive δεν έπιανε.
  2. έγραψα πως παίζουν τα άλλα... και με το memory boy τα βρήκα, όλα καλά... αύριο με καθαρότερο μυαλό θα δω τι παίζει και με τ' άλλο, στην ανάγκη θα το χρησιμοποιήσω κάπου αλλού, αν και σ' αυτή την περίπτωση δε φτουράει θα κάνω αυτό που μόλις πρότεινες. να 'σαι καλά.
  3. καλησπέρα παιδιά... παρήγγειλα από thomann κάποια πεταλάκια μεταξύ αυτών 1 proco rat 2κι 1 electro harmonix memory boy(delay). Ενώ κούμπωσα κανονικά τις μπαταρίες 9v και τα φωτάκια ανάβουν το ρατ δε δουλεύει, ενώ το memory boy ανάβοντας το κάνει για αρκετή ώρα περίεργους ήχους παράσιτα/εφέ και δε μπορεί να το χρησιμοποιήσω κανονικά. τι μπορεί να φταίει??? ενισχυτής? (δε νομίζω γιατί τα άλλα τα παίζει κανονικά) η τοποθέτηση της μπαταρίας ίσως???? αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κάποιο απ' τα 2 ας προσφέρει τις υπηρεσίες του!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων. μεταφέρω ακριβώς το ίδιο κείμενο που έγραψα προηγουμένως. τοποθέτηση δεν εννοώ το κούμπωμα της 9v που προφανώς και γίνεται με τον ίδιο τρόπο... είπα και πριν το λαμπάκι ανάβει κανονικότατα απλώς η λειτουργία τους είναι ανώμαλη... όσο για τα καλώδια... αν δεν ήταν κομπλε προφανώς θα είχαν το ίδιο πρόβλημα και τα άλλα πετάλια.
  4. καλημέρα παιδιά... πριν μερικές μέρες έκανα μια παραγγελία από θόμαν με τη χρεωστική μου, αρχικά όλα καλά αλλά σήμερα με ήρθε 1 μειλ προφανώς από τον έλληνα εκπρόσωπο και λέει πως υπάρχει πρόβλημα με τη χρέωση του συνολικού ποσού ή ότι μπορεί να υπάρχει όριο στην κάρτα απ' την τράπεζα. Εν τω μεταξύ η παραγγελία ήταν σχετικά φτηνή και το ποσό που υπάρχει μέσα στην κάρτα είναι αρκετά μεγαλύτερο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου