Προς το περιεχόμενο

man_wood

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    48
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από man_wood

  1. Αρα η μονη λυση ειναι το δικο του τροφοδοτικο :'( ...Ευχαριστω πολυ ! Καλο απογευμα 8)
  2. την πρωτη ημερα που το πηρα οταν συνεδεσα ολα τα πεταλια , το crybaby μου δημιουργουσε θορυβο καθε φορα που ανοιγα οποιοδηποτε πεταλι . Ετσι, το εβγαλα και οταν το ξαναεβαλα(μετα απο 3-4 ωρες) , δεν λειτουργουσε στο ρευμα ενω δουλευε με μπαταριες
  3. Κι ομως δεν λειτουργει . Εαν του βαλω το ρευμα με τα 18v δεν λειτουργει ενω αν του βαλω τις μπαταριες τοτε ολα καλα .. ???
  4. Με το Gator δεν προκειται να βγαλω ακρη ;
  5. Καλησπερα νοιζαδες, αγορασα πριν μερικες μερες το Gator G-BUS-8 καθως ειχα και το SW-95 που απαιτει 18v τροφοδοσια και 1000mA , ομως δεν τσεκαρα ποσα mA εδινε σε καθε θυρα του . Εν τελει, αυτο δινει 350mA αρα δεν ειναι αρκετα . Αν συνδεσω με κατι τετοιο http://www.thomann.de/gr/boss_pcs20a_stromversorgungskabel.htm τις 3 θυρες 18v που εχει , δεν θα μπορεσω να εχω 18v και 1050mA σε μια εξοδο για να συνδεσω το wah μου εκει; Ειναι καλη ή κακη λυση; Εχετε να προτεινετε κατι ; Τα φωτα σας παρακαλω... ??? ??? ;D
  6. Καλησπέρα, για να ειμαι ξεκαθαρος, περιγραφω ολο το ιστορικο του ενισχυτη. 2 χρονια αφου τον αγορασα, καιγονται οι λαμπες. Τις αλλαζω σε ενα τοπικο καταστημα. Παω να παιξω, παιζω 2 νοτες και ξανα πουφ. Τον παω στο μαγαζι και μου λεει κατι για εναν πυκνωτη, δεν πολυκαταλαβα. Τον επισκευαζει, μου βγαζει 1 λάηβ και 1 πρόβα. Μετα απο κανα τριμηνο, τον ξανανοιγω και παλι πουφ. Τον παω στο μαγαζι και μου λεει οτι καηκε ο μετασχηματιστης. Εχω απογοητευτει και δεν ξερω τι να κανω με το μηχανημα. Καμια συμβουλη ή ιδεα;
  7. 1) Red Muck - Jam pedals 2)Digitech Hardwire DL-8 delay-looper 3)CryBaby classic
  8. το εχει ενας φιλος και εχω παιξει καμια-δυο φορες. εμενα μου φαινεται μια χαρα και αυτος μου λεει τα καλυτερα . ακουσε το..
  9. θα το κοιταξω ! ευχαριστω πολυ!
  10. Καλησπερα σε ολους ,χρονια πολλα , καλη χρονια ! Πριν καμια βδομαδα εκει που επαιζα στην προβα , ανοιγω το wah μαζι με delay και δεν δουλευε δηλ ειτε πανω ειτε κατω εκανε τον ιδιο ακριβως ηχο ( τον ηχο που θα ειχε αν το ειχα κατω δηλ στα "μπασσα") Υστερα βγαζω το βυσμα , το ξαναβαζω και επαιζε κανονικα . Το ξανανοιγω δευτερη φορα και παλι το ιδιο προβλημα . Αλλαξα μπαταριες και παλι τα ιδια .Τι μπορει να ειναι ? και αν μπορει να διορθωδει πως διορθωνεται ? Ευχαριστω εκ των προτερων ..
  11. δεν εχω καποιο θεμα με την ενταση και το gain οπως ανεφερες οποτε θα κοιταξω τα αλλα δυο .
  12. τον εχω σε πολυμπριζο , ειναι ενας αλλος ενισχυτης εκει διπλα και συνηθως εχω μπαταριες εκει τριγυρω ( δεν ξερω αν αυτα επιρρεαζουν ) , δεν μου εχει πεσει ποτε το ρευμα οταν επαιζα , τι εννοεις αν τον εχω κοντα σε καποια γραμμη ρευματος ? και πως ελεγχω το αν μου καηκε καμια λαμπα ?
  13. αν ο ενισχυτης δεν ειχε παρουσιασει το συγκεκριμενο προβλημα θα ελεγα οτι ειναι παρα πολυ καλος για τα λεφτα του και τι εννοεις με το " που τον συνδεεις τον ενισχυτη ? " δηλ. θες να σου πω αν τον συνδεω σε πριζα η πολυμπριζο?
  14. καλησπερα παιδια .. οπως λεει και ο τιτλος υπαρχει ενα προβλημα στον λαμπατο ενισχυτη marshall MA50C που εχω .. τον εχω 1 χρονο και 1 μηνα σχεδον και πριν λιγο καιρο μου εμφανισε ενα περιεργο προβλημα : οταν παιζω ( σε οποιαδηποτε ενταση ) στο πισω μερος του ενισχυτη κοντα στο τροφοδοτικο ακουγεται ενα ενοχλητικο "τζζζζ" . Αυτος ο περιεργος ηχος ειναι αναλογος της εντασης που παιζω , δηλ. οταν παιζω σε μεγαλη ενταση ακουγεται και αυτο δυνατα ( οχι ομως τοσο οσο να περναει την ενταση την οποια παιζω ) ενω οταν παιζω σε χαμηλη ενταση ακουγεται λιγοτερο αλλα και παλι ακουγεται . Ειναι ο πρωτος λαμπατος μου ενισχυτης αλλα τον προσεχω παρα πολυ και οταν τον κλεινω και οταν τον ανοιγω , χωρις πολλες μετακινησεις κλπ . Υποψιν οτι ενας φιλος με ακριβως τον ιδιο ενισχυτη εχει ακριβως το ιδιο προβλημα μονο που αυτος δεν εχει κλεισει ουτε 6 μηνες με τον ενισχυτη του . Μπορειτε να μου πειτε τι προβλημα ειναι αυτο και πως λυνεται ; (αν λυνεται; ) ευχαριστω εκ των προτερων..
  15. χμ... δηλαδη με αυτο το bundle θα κανουμε την δουλεια που θελουμε ? χωρις την παραπανω κονσολα που εχω ειχα στο νου μου ?
  16. http://smart.noiz.gr/details.php?id=75836 αυτο το ηχειο μπορει να συνδεθει με την παραπανω κονσολα ?
  17. μπα .. κιθαρα και μπασσο εχουν ξεχωριστα δικους τους ενισχυτες ..
  18. βασικα εμεις ειχαμε σκεφτει να παρουμε κατι τετοιο http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_502.htm και να συνδεσουμε εκει αυτο . http://www.thomann.de/gr/the_box_pa_m_12_eco_mkii.htm Επισης δεν θελουμε να βαλουμε μικροφωνα στα τυμπανα γιατι νομιζω πρωτα απ ολα δεν μας χρειαζεται . Εμεις θελουμε τα πληκτρα και 1-2 μικροφωνα να συδεονται στην κονσολα και να ακουγονται απο αυτο το ηχειο .Ειναι καλη ιδεα ?
  19. Καλησπερα σε ολους ! Μπαινοντας κατευθειαν στο ψητο! ειμαι σε μια μπαντα οπου ο τραγουδιστης εχει συνδεσει το μικροφωνο του σε εναν ενισχυτη μπασσου και απο την εξοδο αυτου του ενισχυτη , παλι σε αλλον εναν ενισχυτη κιθαρας και προφανως δεν κανουμε και την καλυτερη δουλεια . Τα πληκτρα επισης ειναι συνδεδεμενα και αυτα σε εναν ενισχυτη μπασσου και δεν ακουγονται και παρα πολυ καλα (οπως ειναι λογικο νομιζω ). Γι'αυτο σκεφτομασταν να αγορασουμε 1-2 ηχεια μονιτορ και μια κονσολιτσα ωστε να συνδεθουν εκει τα πληκτρα και η φωνη και να ακουγονται και τα 2 απο αυτα τα μονιτορ αλλα ειμαστε ολοι τελειως ασχετοι οσον αφορα το θεμα μονιτορ και κονσολες μιας και ολοι χρησιμοποιουμε ενισχυτες (Εκτος απο τον ντραμερ και τον πληκτρα ). Συνεπως το ερωτημα ειναι : Αυτο που παμε να κανουμε ειναι σωστο , κ αν ειναι παρακαλω προτεινετε μου ηχεια και κονσολες (μεταχειρισμενα ή καινουργια ) , ενω αν ειναι λαθος παρακαλω προτεινετε μου αλλους τροπους για να ακουγονται κανονικα η φωνη και τα πληκτρα. Ευχαριστω εκ των προτερων
  20. εχω ακουσει οτι υπαρχει πιθανοτητα να καει .(Δικο μου λαθος , συγγωμη)
  21. εχω ακουσει οτι με ρυθμιζομενη εξοδο το πεταλι μπορει να κανει .. δεν ισχυει ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου