Προς το περιεχόμενο

kkostovas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    Electronic Engineer
  • Τόπος
    Manchester, UK

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kkostovas

0

Φήμη

  1. Πρεπει να γινει real time. Ουσιαστικα να το ηχογραφησεις ξανα σαν νεο σημα η να ηχογραφησεις την μιξη σου real time παντα.
  2. Πολυ απλα, θα παρεις μια εξοδο απο την καρτα και θα την βαλεις στην εισοδο του compressor, μετα θα παρεις την εξοδο του και θα την βαλεις σε ενα input της καρτας. Στο cubase πρεπει να πας στα vst connections στο μενoυ devices και να φτιαξεις ενα external effect με την εισοδο/εξοδο και ονομασια που θες, νομιζω ειναι τεταρτο απο αριστερα. Υστερα πας στα insert του καναλιου και και βαζεις σαν insert το external fx που εχεις ονομασει. Απλα τσεκαρε μετα αν εχεις latency.
  3. Πολυ καλος, εχω εντυπωσιαστει.... :P
  4. Χαιρομαι πολυ που μπορεις και το ακους,(ελπιζω μονο να μην σου peakαρει στο stereo out και αυτο ειναι που ακους στο export σου) γιατι αν στο λεγαν δεν θα το πιστευες, που να ακουσεις τι γινετε με pro tools σε mac... το χαος... Δεν ξέρω τι ακριβως παιζει με windows,kernel κτλπ και ουτε με ενδιαφερει. Απλα προσπαθησε να γραφεις realtime απο τα out τις καρτα σου σε 2 in. Δεν υπαρχει καμια ρυθμιση απ'οσο ξερω. Τι καρτα ηχου εχεις?
  5. Να κανω κι εγω μια ερωτηση, Κατι τετοιτο θα ελυνε τα προβληματα του φιλου ( http://www.bestprice.gr/item/2150445186/silcon-10kw-400v-ups-w-3-bpi ) Η παραειναι PRO? Οπως μια μοναδα κεντρικη μοναδα κλιματισμου.
  6. Καπου ειχα δει και ενα ωραιο Boxακι που επαιρνε 6 η 8 σκληρους (εσωτερικους) και ειχε συνδεση ethernet με το Pc, μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον με δικη του τροφοδοσια.
  7. Κατα την μικρη μου εμπειρια σε live εχω διαπιστωσει οτι υπαρχει ενα θεμα εντασης με τους πληκτραδες αναμεσα στα διαφορα ηχακια που παιζουν (συνηθως απο μια stereo εξοδο) και αυτο γιατι λιγοι ειναι αυτοι που καθονται να τα ρυθμισουν ωστε να υπαρχει ισορροπια οταν θα φορτωσουν αλλο ηχακι, οποτε ο ηχοληπτης για να μην κυνηγαει σαν τρελος τις εντασεις (που αυτο επρεπε να κανει) τα ριχνει για να ειναι safe. Επισεις η προβα πριν το live διαρκει 5 με 20 λεπτα και αυτο αν ερθουν ολοι στην ωρα τους.
  8. Ωραια η ιδεα σου, Αλλα δεν νομιζω ο ηχοληπτης να θελει να βγαλει εξω τον δικο σου ηχο γιατι μπορει να μην καθετε καλα το πραγμα στα εξω ηχεια, επισεις θα πρεπει να κουβαλας συνεχεια τον ενισχυτη σου πραγμα που μπορει να μην ειναι τοσο βολικο, δεν ξερω και τι νοημα θα εχει να ακους stereo στην βαβουρα του παταριου. Για μενα η πιο βολικη λυση θα ηταν ενα μικτακι μικρο με κανα εφφε,να το εχεις μπροστα σου και να το στελνεις κατευθειαν στο δικο σου μονιτορ να περνεις και μια γραμμη στο μικτακι απο τον stage ηχοληπτη που θα σου στελνει οτι αλλο οργανο θες και να τα μιξαρεις μονος σου, αν εχεις και ενα δικαναλο di των 40 πχ της ART εχεις καθαρασει με κανα 140αρι ευρω χωρις να κουβαλας.
  9. Οπως το ακουσα απο Netbook κι εμενα δεν μου φανηκε να εχει chorus, Εγω θα ελεγα ενα απλο delay σε λιγα ms και βαθος, πιθανοτατα και διαφορετικο βαθος στην επιστροφη του delay και παρατραβηγμενο αλλα ισως και delay σε καποιο αλλο βαθος. Πιστευω το κυριοτερο ειναι το τι βαθος εχει, η ποσα βαθη εχει και τετοια, effects production, χασιμο η φαση. Επισεις δεν ξερω και πως εχει ηχογραφηθει, δλδ χωρος, υλικα χωρου (πετρα,καθρευτες πχ), αν εχει γραφτει με βαθος και αλλα τετοια...πιστευω παιζουν ρολο.
  10. Κι εγω δυο studio θα σου προτεινα, το Studio N και αλλο ενα το οποιο δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη το ονομα του(αλλα θα μου ερθει)... Στο Studio N ηταν σουπερ, πως να το πω... πολυ ζωντανος ο ηχος και full αναλογικα ολα. Και στο αλλο ηταν super, αλλα ειχε λιγο παραπανω "ψηφιακιλα" με μια Yamaha DM 2000... Γενικα θα παθεις πλακα με καλα ηχογραφημενο πιανο... ;D
  11. Θα μπορουσες ισως να βαλεις τον ενισχυτη σε ενα UPS Αν φταιει η γειωση ισως βοηθησει, Μπορεις και να τραβηξεις νεα γειωση σωστη. Επισεις εγω θα δοκιμαζα να κοψω την γειωση απο το καλωδιο της κιθαρας προς ενισχυτη αλλα μπορει να σε τιναξει το ρευμα, σε ενα φιλο ειχε δουλεψει.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου