Προς το περιεχόμενο

Antreas K.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Antreas K.

  1. http://www.thomann.de/gr/ebs_micro_bass_ii.htm http://www.thomann.de/gr/tech_21_sansamp_paradriver_di.htm ;)
  2. off topic αλλα ψιλοσχετικο καποιοι λετε εδω για τον EA PRO. μηπως εχετε βρει πουθενα τον μικρο? τα ψιλοσπαει. θελω να αποκτησω ενα τετοιο. πολυ βολικο. ζυγιζει 1kg και εχει 2 input με διαφορετικο eq!
  3. εμενα η γνωμη μου ειναι σε ενα ρακ τελικος + προενισχυση. http://www.thomann.de/gr/crown_xls_2500.htm http://www.thomann.de/gr/swr_marcus_miller_preamp.htm και μετα κοιτας για καμπινες. με μια 4χ10'' πιστευω οτι θα εισαι καλα.
  4. μιας και δεν εδωσες details θα σου πω τι πιστευω εγω. ebs, swr, eden, aguilar και markbass ειναι ενα σκαλι πανω απο ολα τα αλλα για μενα. βεβαια εγω προτιμω τελικο ενισχυτη με προενισχυση αλλα νταξει.
  5. εγω προτιμω στο ενταστο να εχει λευκα κυριως ξυλα, swamp ass στο body back και flame maple στο top body. bolt on κατασκευη maple neck και birdseyed maple. για το αταστο mahogani body back , basswood top body. neck through κατασκευη. σιγουρα ταστιερα rosewood
  6. θεσσαλονικη χθες 12:30 το πρωι δεν ειχε τιποτα ;). ειδα την ουρα της αθηνας στις ειδησεις και κλαψα ;D
  7. τον ενισχυτη τον θες προφανως για εξασκηση στο σπιτι ε? τοτε εγω θα σου προτεινα να εδινες καλυτερα το μεγαλυτερος μερος του budget σου για το οργανο. γιατι σκεψου οτι οταν κανεις live θα παιζεις με τους ενισχυτες του χωρου.
  8. εφφε για σλαπ προφανως εννοεις ενα eq σε πεταλι ε?αλλα γιατι να παρεις πεταλι ενω μπορεις να κανεις τον ηχο με το μπασο σου και τον ενισχυτη σου?
  9. messalion σε καταλαβαινω και συμφωνω εν μερη μαζι σου. συμφωνω στο θεμα με τα δαχτυλα αλλα διαφωνω στο θεμα μπασου. δε σε ''βοηθανε'' ολα τα οργανα το ιδιο. πχ fender marcus miller jazz bass με το fender standard jazz bass (mexico). η μερα με την νυχτα. και αυτη η διαφορα δεν ειναι μονο σε διαφορα τιμης. αλλα και στην ιδια περιπου τιμη βρισκεις διαφορες.οσο για το θεμα μας εγω απλα μια γνωμμη ζητησα, αυτο δε σημαινει οτι θα την ασπαστω και οτι θα παω να αγορασω κατι χωρις να το τεσταρω η να παρω περισσοτερες γνωμες/κριτικες warchief ευχαριστω για την απαντηση σου
  10. messalion ξερω οτι δεν υπαρχει το τελειο οργανο. και δεν εννοω την φαση οπως την καταλαβες. ξερω τι ξυλα θελω να χει και απλα ηθελα να μαθω γνωμμες και για τα υπολοιπα μερη ενος οργανου. οπως πχ τα κλειδια του μπασου του gary willis πιστευω οτι ειναι χρησιμα. marathon απλα εννοουσα οτι αυτος που θα φτιαξει το οργανο θελω να του δωσω εγω τα parts που θα βαλει πανω. κι αυτο μονο στην περιπτωση που δω κατι καλο
  11. εχετε δικιο παιδια. απλα αυτες τις αποριες θα τις απαντουσα στο τελος. τεσπα. σκεφτομαι να κανω ενα μπασο χειροποιητο σε κατασκευαστη αλλα εκτος απο τα ξυλα και τους μαγνητες πχ θα ηθελα να ψαξω και αυτα τα parts που ειπα μηπως και μου διευκολυνουν την ζωη. και θελω να μου προτεινετε γιατι δε ξερω σχεδον τπτ απο γεφυρες,κλειδια. γενικα το μπασο που σκεφτομαι θελω να ειναι 4αρι με λευκα ξυλα ως επι το πληστον. δηλ να ειναι για παιξιματα με σλαπατο ηχο κτλπ. εγω για μαγνητες σκεφτομαι τους bartolini BA 9J1 και για προενισχυση onboard την aguilar OBP. αλλα οπως ειπα δεν ξερω και πολλα για γεφυρες και κλειδια υγ δεν εχω κατι συγκεκριμενο σε κατασκευαστη υγ2 δεν χρειαζετε να προτεινετε parts για το συγκεκριμενο μπασο που θελω να κανω. προτεινετε και για αλλα πραματα οπως πχ για αταστο κτλπ κουβεντα να κανουμε :)
  12. προτεινετε γεφυρες,κλειδια,μαγνητες και ηλεκτρονικα. εσεις τι θα επιλεγατε να βαλετε σε ενα μπασο?
  13. σε ρωταω γιατι οι ''γυμνοι'' μαγνητες των φεντερ αυτοι με τα σιδερακια σε βοηθουν για το σεταρισμα του μπασου. δηλ η λογικη με τα 32α της ιντσας και τις ρυθμισεις της καθε χορδης σε ''βοηθουν περισσοτερο'' απο πχ μαγνητες bartolini. παντα μιλαω για τις ρυθμισεις του υψους των χορδων
  14. messalion εντελως φιλικα να σε ρωτησω εισαι μπασιστας? αν ναι τι μπασο εχεις? τι ρυθμισεις κανεις και αν εχεις πιασει ποτε σου μπασο fender. εχω λογο που στα ρωταω ολα αυτα. και παλι σου λεω εντελως φιλικα ;)
  15. εγω χρησιμοποιω τις ρυθμισεις του leo fender που νομιζω οτι κανουν σε ολα τα μπασα. καταρχας πρεπει να παρεις ιντσομετρο. οταν το παρεις στειλε μου πμ να σε απαντησω. τωρα μπρος πισω εχει να κανει με το σωστο κουρδισμα του οργανου. αυτα τα ρυθμιζεις για να ειναι πληρως κουρδισμενο το οργανο. δηλ η σολ ανοιχτη να ειναι ακριβως η ιδια με το 12ο ταστο η και με τις αρμονικες. πρωτα για μενα οταν σεταρω το μπασο πρωτα ''περναω'' τα καθαριστικα στην ταστιερα, μετα αλλαζω χορδες, μετα ρυθμιζω το υψος χορδων και μαγνητων και μετα ρυθμιζω τα βαγονακια. φιλικα αντρεας :)
  16. ραγες? τα βαγονακια εννοεις? μηπως εννοεις το υψος των χορδων?
  17. αν ειναι να το παραγγειλεις τωρα παρε το μαυρο που ειναι available αλλιως με το sunburst θα πρεπει να περιμενεις κανα μηνα :)
  18. ας πω και γω λοιπον το pedalboard μου. εχω λιγα πραγματα τα οποια ομως μου χρειαζονται στο 100% κι αυτο πιστευω ειναι το πιο σημαντικο. σιγουρα θα εχουμε συναντησει ολοι μας τυπους η ακομα και φιλους μας που αγοραζουν αγοραζουν και ξαναμανα αγοραζουν πεταλια που στην τελικη τους ειναι αχρειαστα. δευτερο πολυ σημαντικο ειναι καποιος να εχει επιλεξει το καταλληλο πεταλακι για τον ηχο που θελει να φτιαξει. εχω τα εξης: boss volume pedal (FV-500-L) boss bass parametric eq (PQ-3B) boss bass chorus (CEB-3) boss chromatic tuner (TU-2) και ολα αυτα σε gator θηκη με εναν boss μετασχηματιστη εχω στην κατοχη μου επισης και το boss loop station (RC-2) το οποιο δεν μου ταιριαζει και φυσικα δεν εχει μπει στο pedalboard οπως και το boss bass synth (SYB-5) το οποιο ποτε μου δε το χρειαστηκα και το γυρισα. σαν μελλοντικες αγορες σκεφτομαι εναν compressor και ενα octaver κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι της ebs τα οποια εχω δοκιμασει και με καλυπτουν 100%
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου