Προς το περιεχόμενο

wiper

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από wiper

  1. Μου κάνει εντύπωση που σου φάνηκαν καλύτερες οι Μαρτιν SP απο τις phos bronze. Πρόσφατα τις πέρασα διαδοχικα (και τις 2 στις 2 ακουστικές μου) και ειλικρινα μου φάνηκαν καλύτερες οι phos bronze, 12καρες παντα. παντως περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, πριν κανα 6μηνο εβαλα για πλακα κατι ernie ball (!) οι οποίες δεν ειχαν επίστρωση (δεν θυμαμαι καν ποιες ηταν), και παραδοξως παιζαν περιφημα.
  2. Δες αυτό http://www.recordingking.com/guitars_rd27.html. Ειναι η rd 27. Στοιχιζει γυρω στα 300+, ισως και κάτω απο 300 σε περίοδο εκπτωσεων, και ειναι με ολά της τα ξυλα solid. Απ' οσο εψαξα δεν βρηκα κιθαρα με μασιφ ξύλα παντου (και οχι μονο στο καπακι) σε αυτή την τιμή. Εχει διαφορά και υποτίθεται οτι μελοντικα ο ηχος ενός solid οργάνου βελτιώνεται. Την δικιά μου την πήρα απο το νορεμι στην θεσ/νικη. Τώρα πιθανον να τις φερνει ο στολας (;).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου