Προς το περιεχόμενο

Αλεξανδρος1540724963

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Αλεξανδρος1540724963

0

Φήμη

  1. Ναι το εχω δοκιμασει και με USB. Και επίσης έχω αλλάξει και μετασχηματιστές τάσης για να ειμαι σίγουρος για τη τροφοδοσία. Τέλος σε όλες τις δοκιμές έχω αποσυνδέσει τη κονσόλα... Κολάει σε όλα τα προγράμματα πχ Cubace αλλά και Trueianos.
  2. Καλησπερα, είμαι καινούργιος στο φόρα και σας γράφω σχετικα για ένα πρόβλημα που εχω με το Master midi keyboard XBOARD 49 Είναι συνδεδεμένο με midi καλώδιο σε μία RME Fireface 800 και επίσης έχω συνδέσει και το midi της κονσόλας Yamaha 01v. Όλα αυτα διαχειρίζονται μέσω iMac. Το θέμα είναι λοιπόν, ότι ενώ λειτουργεί και οι ενδείξεις είναι σωστές κολλάει στα καλά καθούμενα χωρίς κάποια λογική είτε μόλις ανοίξει ειτε μετα από ώρα Επανέρχεται μόνο μετά από restart. Έχει γίνει update στο firmware αλλά τίποτα. Μπορεί να φταίει η κονσόλα; Ή η κάρτα ήχου; Η παροχή ρεύματος; Το είχα αγοράσει πριν 5 χρόνια και έκανε νομίζω 80 ευρό Ο Νακας μου είπε να το πάω στη Παιανία να το δουν. αξίζει το κόπο; (θέλω 10 ευρό να πάω) Η να αγοράσω το καινούργιο XBOARD 60 που είναι και synthesizer (200 ευρό)?(ξεφεύγω) Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου